U naručju Božanske Majke

Taj trenutak ponovnog susreta, duboke povezanosti, predanosti i ljubavi Božanske Majke i dijeteta je smisao svakog ovog života, svake naše inkarnacije.

Autor: Ivana Surja

Lektorisala: Dejana Vojnović
Uredila: Staša Mišić

Na Krija Intenziv programu u Bosni 2019. godine jedna od tehnika čišćenja kojom su nas blagoslovili
Mohanđi i Devi bilo je Svjesno plesanje. Već sam nekoliko puta sudjelovala na Svjesnom plesanju, ali

ovaj put Mohanđi je bio fzički prisutan.

Svjesno plesanje je tehnika čišćenja i energetskog poravnanja svih čakri. Krećemo od korijenske čakre i penjemo se prema krunskoj čakri. Za svo vrijeme plesanja osjećala sam rast intenziteta energije koja se gradila u meni. Sam vrhunac iskustva je bio na kraju, kad je ples završio. Sjela sam na pod, kralježnica mi je bila uspravna, iako se nisam morala trudi- da leđa držim uspravno. Leđa su držala mene! Na vrhu tjemena osjećala sam snažno pulsiranje i vrućinu. Um je bio prazan, nisam imala misli, samo sam sjedila u miru i osjećala krunsku čakru. U tom trenutku sam doživjela viziju.
Svjesno plesanje na a Krija Intenziv programu u Bosni 2019.
U usporenom snimku, kao da gledam film, vidim ženu u dugačkoj bijeloj haljini kako trči da uhvati nešto što pada na pod. Uspjela je uhvatiti i onda shvatim da je to bilo malo dijete. Privinula je dijete uz sebe i pričala mu da je sve u redu, da ga ona uvijek gleda i pazi i da će ga uvijek uhvatiti ako padne, neće dopustiti da mu se išta dogodi. U tom trenutku sam osjećala da sam ja istovremeno dijete, ali i majka, i tihi svjedok koji to sve promatra kao na filmu. U meni se otvorila spoznaja da je ta igra padanja i hvatanja ovaj život u kojem se odvajamo od Božanske Majke, ona nas pušta da se igramo i istražujemo svijet, ali uvijek budno pazi na nas. Taj trenutak ponovnog susreta, duboke povezanosti, predanosti i ljubavi Božanske Majke i dijeteta je smisao svakog ovog života, svake naše inkarnacije. Ta igra skrivača, traženja i ponovnog susreta je igra koju igramo ponovo i ponovo. Ovaj put sam zamolila Božansku Majku da završimo s tom igrom. Da zauvijek ostanem u Njenom naručju i da mi obeća da me više neće pustiti. Obećanje mi nije dala, samo osmjeh pun ljubavi.
 
Nakon što je završilo Svjesno plesanje, svi smo otišli u restoran na večeru. Odlučila sam da ću preskočiti večeru i otići sama, pješke u grad, naći nešto što mi se činilo jako bitnim. Krenula sam i na pola puta sam shvatila. Ja sam ta koja odlazi stalno od Majke, ne trebam Njeno obećanje da igra skrivača završi. Na meni je da ostanem zauvijek uz Nju, u Njenom naručju. Okrenula sam se i vratila na večeru. Ništa više nije bilo bitnije od povratka kući.
 
Zahvaljujem Mohanđiju na milosti kojom me je obasuo i pomogao mi da se povežem sa Izvorom i stignem u sigurno naručje Božanske Majke.
 
Ivana Surya

Svoja iskustva sa Mohanđijem možete poslati na iskustva@mohanji.org

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

Podelite ovu objavu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X