trening-za-sertifikovane-instruktore-joge-cover

Postani sertifikovani joga instruktor

Himalajska škola tradicionalne joge najavljuje Trening za instruktore joge.

200-časovni Trening za sertifikovane instruktore joge

u organizaciji međunarodne “Himalajske škole tradicionalne joge”

01 – 26. mart 2020.

Bangalor, Indija

Iskoristite retku priliku za učenje i prihvatanje drevne mudrosti jogijskog života i vrednosti na fizičkom, mentalnom i duhovnom nivou. Naučite osnove joge koje obuhvataju ključne aspekte asana vežbi, pranajame, teorije joge, filozofije joge, životnog stila i etike, ljudske anatomije, ajurvede, sanskrita i još mnogo toga.

Polaznici koji završe 200-časovni trening, nakon finalnog ocenjivanja ispunjavaju uslove da od Joga udruženja dobiju oznaku RYT-200, koja im omogućava da kao SERTIFIKOVANI INSTRUKTORI JOGE drže časove joge bilo gde u svetu!

Himalajska škola tradicionalne joge inspirisana je Mohanđijevim učenjem kako bi što više ljudi upoznalo originalna učenja joge koje karakterišu jednostavnost i dubina vežbe. Kao izvorni oblik joge kakvu su praktikovali drevni majstori, ova joga pomaže ljudima da se oslobode životnih poteškoća – kod fizičkih, mentalnih i psihosomatskih bolesti. Ukratko, Himalajska škola tradicionalne joge promoviše stanje jedinstva tela, uma i duše.

Tokom 200-časovnog Treninga za sertifikovane instruktore joge

  • Dobićete alate koji će vam pomoći da osmislite neverovatne i kreativne časove, kao i snažnu osnovu za rast vaše lične prakse u budućnosti
  • Povezaćete se sa svojim unutrašnjim sopstvom kako biste otkrili svoj lični stil i naučili koji način je najbolji da to podelite sa drugima
  • Samootkrivaćete se putem tradicionalne, izvorne nauke joge.

200-časovni Trening za sertifikovane instruktore joge održava se u interkulturnom centru „Fireflies“ u Bangaloru, Indija, u predivnoj prirodi i mirnom kraju. Mnogo prijatnih kutaka u okolini kampa savršeno je za iščitavanje vaših joga beleški dok ispijate šolju čaja, ili, ako želite da se primirite i odvojite malo vremena za sebe, da meditirate na stenama pored banjan drveta na obali jezera, radite joga asane i samo upijate zvuke prirode.

Vegetarijanska satvička hrana tokom trajanja treninga, spremljena sa mnogo ljubavi, podržavaće proces buđenja joga instruktora u vama.

Polazak i put iz regiona organizuje udruženje “Mohanđi Srbija”.

Cena za prijave, do 30. novembra 2019. godine iznosi 1.325 $USD. 

Redovna cena iznosi 1.440 $USD i obuhvata:

  • Smeštaj za 25 noćenja
  • Dnevno 3 satvička vegetarijanska obroka
  • Osveženje: Čaj/kafa
  • Materijal za trening i učenje
  • Sertifikat o pohađanju treninga

Podelite ovu objavu

X