Kako pisati iskustva

 • Najbolje je pisati hronološki kako su se stvari desile iz vašeg iskustva
 • Opišite transformaciju koju ste doživeli
 • Vaše svedočenje trebalo bi da ima tri jasna segmenta:
   1. Uvod i kontekst. To znači dovođenje svesti čitaoca do tačke gde on doživljava isto što ste vi doživeli i oseća isto ili gotovo isto što ste vi osećali.
   2. Centralna tema. To je ono što ste zapravo iskusili. To ne treba da bude plod mašte ili tuđe reči. Treba da bude tačno i iskreno ono što ste doživeli.
   3. Zaključak. To podrazumeva ono što ste razumeli iz tog iskustva. To može biti poruka, vođstvo, pa čak i dimenzija majstora.
 • Primer uspešno napisanog kratkog iskustva, kakva se obično javljaju vezano za neki konkretan program ili tehniku možete videti ovde.
 • Primer uspešno napisanog dužeg iskustva, koja nemaju veze sa konkretnim programom ili tehnikom, dolaze od ljudi koji prate Mohanđija duže vremena i doživeli su zaista duboke životne transformacije u vidu pogleda na život i svet, promene navika ili stanja svesti, i o tome i pišu, a to možete videti ovde.

 Stojimo na raspolaganju za dodatna vođstva kada je u pitanju prenošenje vašeg doživljenog iskustva na papir

Slanjem vašeg iskustva na mejl adresu iskustva@mohanji.org automatski pristajete da ono bude objavljeno na sajtu www.mohanji.rs i podeljeno na istoimenom Facebook profilu  

Sami odlučujete da li će biti potpisano vašim imenom i prezimenom, ili će biti objavljeno anonimno

Ljubazno vas molimo da uz napisano iskustvo priložite i adekvatnu fotografiju koju imate sa Mohanđijem, po mogućnosti. Ukoliko nemate prikladnu fotografiju, sami ćemo izabrati iz postojeće arhive profesionalnih fotografija Mohanji.org

X