Ljubav u meni i oko mene

Osećaj da se ljubav u meni širi, prvi put sam osetila u meditaciji Procvat ljubavi.

Autor: T. Branislava – Glorija
Lektorisala: Dejana Vojnović

Sve mi je novo i nepoznato. Pravim svoje prve korake. Nekada se spotaknem u svom neznanju, ali slušam i učim.

Naučila sam da dišem. Malo njih može da se pohvali da zna da diše.

Prva moja meditacija je bila Moć čistote. Prva meditacija sa skoro 55 godina. Nekih tridesetak dana plakala sam kao kiša i čekala svako jutro da skinem sloj tereta sa sebe dajući blagoslove.

A onda u Happy centru kod Maje, 10.07.2020. prvi put osetim moć meditacije Procvat ljubavi.

Ljiljana P., Mohanđi ačarja, uvela nas je u pripremu za meditaciju.

Moj osećaj…

Bila sam u vertikali, bez tela, samo sjaj čakri sam videla unutar sebe. Iz srčane čakre počinje maleni krug, postaje veći, veći, još veći. Bukvalno sam bila u kosmosu, taj osećaj biti u beskonačnosti se ne može opisati. Pričala sam tamo prisutnima u Happy centru osećaj ispunjenosti ljubavlju i mirom.

Veliki koncentrični krugovi su bili u meni i oko mene, taj osećaj da se ljubav u meni širi, prvi put sam osetila u meditaciji Procvat ljubavi.

Jako mi je drago što jutro započinjemo ovom meditacijom.

Ljubav u meni i oko mene se širi i izlazi iz zidova, ka ulici, srce je svako jutro za broj veće.

Zahvalna 

Svoja iskustva sa Mohanđijem možete poslati na iskustva@mohanji.org

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

Podelite ovu objavu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X