Transformacija nakon meditacije Moć čistote

Već nakon prve meditacije Moć čistote osetila sam tu bezuslovnu ljubav, mir i blaženstvo postojanja.

Autor: Katarina Milanović

Lektorisala: Dejana Vojnović

Kao neko ko zna šta znači boriti se sa umom koji nam projektuje strahove u naše stvarnosti i time nas sputava i zarobljava, znam koliko je važno da svaki čovek na svetu bude slobodan od straha. Iako bih rekla da je put koji pređemo u borbi sa sobom naš najznačajniji put, taj put nekada zna biti i previše dug, jer um upravo to i želi, da budete što dalji od vas samih. 

Već nakon prve meditacije Moć čistote osetila sam tu bezuslovnu ljubav, mir i blaženstvo postojanja. Verujem da ono što nam služi treba da delimo sa dušama oko nas. Tako, znajući da se neko meni jako bitan već godinama bori sa anksioznošću, i da u današnje vreme jako često u strahu od straha prihvatamo i ono što nam ne čini dobro, znam da ta osoba godinama pije antidepresive da bi “suzbila” strah. Nekada to što shvatamo da nam nešto ne donosi dobro nije dovoljno da pokrenemo sebe, ali neki osećaj, neki uvid da postoji nešto drugačije može biti okidač. I tada sam tu predivnu meditaciju poslala toj osobi. Iako nisam znala šta će joj sve doneti, znala sam da može samo pomoći i odneti ono nepotrebno. I zaista, posle prve meditacije je potpuno smanjila upotrebu lekova, a nakon druge prestala da ih pije. Nije mi ništa govorila mesec dana dok nije bila potpuno sigurna, a zatim mi je javila tu predivnu vest.

Nakon 10 godina neko je uspeo nakon jedne spoznaje da promeni sebe nabolje. Za mene je to najlepše što sam dobila – kada vidite ljude oko vas da rastu ka onome najboljem.

Hvala Mohanđiju za sve!

Svoja iskustva sa Mohanđijem možete poslati na iskustva@mohanji.org

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

Podelite ovu objavu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X