Privatni Satsang sa Mohanđijem

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da će se privatni satsang sa Mohanđijem održati preko Zoom-a ove subote 15. avgusta u 13h po našem vremenu.

VELIKO hvala svima koji su do sada podelili svoja videa povodom proslave objave 50. podkasta na Mohanji Speaks. (Na srpskom je trenutno objavljeno 14 podkasta Mohanđi govori)

Ukoliko još niste podelili svoj video, dobra vest je da je rok produžen do petka 14. avgusta do 16.30h po našem vremenu! NOVOST je da video možete snimiti i na srpskom jeziku kako bi se ova platforma približila i drugim ljudima koji ne razmeju engleski!

Evo 4 koraka koja je treba da učinite da biste prisustvovali Satsangu:

Prvi korak
Snimite kratak video (ne duže od 90 sekundi) u kom govorite kako je podkast Mohanđi govori imao pozitivan uticaj na vas, šta vam se najviše svidelo i šta vas je inspirisalo.

Drugi korak
Podelite taj video na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter) i dodajte hašteg #MohanjiSpeaks

Treći korak
Pošaljite svoj video Podkast timu imejlom na podcast@mohanji.org 

Četvrti korak
Svi koji postave svoja videa na društvene mreže i pošalju imejlom, dobiće link da se pridruže privatnom onlajn satsangu sa  Mohanđijem!

Ukoliko želite, možete snimiti i samo zvučnu poruku, i poslati na podcast@mohanji.org

Sva videa povodom proslave 50. godišnjice podkasta koja nam pošaljete biće sakupljena u jedan video koji će se objaviti na Youtube.u.

Krajnji rok za prijavu je petak 14. avgust u 16.30h!

Podelite ovu objavu

X