NOVO – Mohanđijev podkast

Mohanji Speaks je novi projekat koji je odmah naišao na odličan odziv široke publike

Svakodnevno, Mohanđi snima kratke podkaste u trajanju između 5 i 10 minuta, na različite teme koje nam pružaju velike mudrosti primenjive u življenju svakodnevnog života.

Evo šta je Mohanđi rekao o ovom projektu:

“Ovo je vrsta komunikacije gde ne možete da mi vidite lice, možete samo da čujete moj glas i prihvatićete moj zvuk onako kako on dolazi i onako kakvi ste vi u ovom momentu. Ovo je pokušaj da se povežemo kroz zvučne talase. Sada pokušavamo da započnemo komunikaciju direktno od mene do vas. Ja volim radio. Radio ima svoj šarm. Sada smo u vizuelnom svetu, ali od svih čula, čulo vida, odnosno oči, oduzimaju najviše energije. Bolje rečeno, oči troše najviše energije. Tako da mi se sviđa ideja da možemo da zatvorimo oči i slušamo. To meni zaista ima smisla. Sviđa mi se.”

Ovaj kanal nam pruža jedinstvenu priliku da slušamo Mohanđija direktno da nam se svakodnevno obraća, te ako razumete engleski jezik, obavezno uvrstite praksu preslušavanja njegovih dnevnih podkasta u svoju svakodnevnu rutinu, kao dozu motivacije i hrane za um za taj dan.

Mohanđi je još govorio i o izboru teme za svoje podkaste:

“Koje su teme o kojima razgovaramo? To zavisi od vas. Ako mi kažete da imate određenu temu o kojoj biste voleli da govorim, srećan sam. Biću jako srećan da to uradim. Tema o kojoj govorimo treba da bude relevantna svetu, ne bi trebala da bude lična. Recimo da imate lični problem, i ako preko podkasta govorim o tome svetu, to nema smisla. Treba da govorimo o nečemu sa čim svako moze da se poistoveti i poveže. To je jako bitno.”

Imejl na koji možete da predložite temu: podcast@mohanji.org

Preuzmite aplikaciju za svoj telefon (Podbean za Android i Apple) i zapratite Mohanji Speaks kako biste redovno dobijali obaveštenja o novoizašlim podkastima.

Podelite ovu objavu

X