NOVO – Mohanđijev podkast na srpskom

Mohanđi govori je novi podkast gde poruke koje Mohanđi svakodnevno snima od sada možete slušati prevedene na srpski jezik

Svakodnevno, Mohanđi snima kratke podkaste u trajanju između 5 i 10 minuta, na različite teme koje nam pružaju velike mudrosti primenjive u življenju svakodnevnog života. Na našu veliku radost ove poruke od sada možete slušati i na našem jeziku.

“Ovo je vrsta komunikacije gde ne možete da mi vidite lice, možete samo da čujete moj glas i prihvatićete moj zvuk onako kako on dolazi i onako kakvi ste vi u ovom momentu. Ovo je pokušaj da se povežemo kroz zvučne talase. Sada pokušavamo da započnemo komunikaciju direktno od mene do vas. Ja volim radio. Radio ima svoj šarm. Sada smo u vizuelnom svetu, ali od svih čula, čulo vida, odnosno oči, oduzimaju najviše energije. Bolje rečeno, oči troše najviše energije. Tako da mi se sviđa ideja da možemo da zatvorimo oči i slušamo. To meni zaista ima smisla. Sviđa mi se.” – rekao je Mohanđi u svom prvom podkastu.

Budite slobodni da nam pišete na mohanjisrb.podcast@gmail.com, i predložite temu za novi potkast ili postavite neko drugo pitanje vezano za ovu novu platformu. 

Preuzmite aplikaciju za svoj telefon ovde i zapratite Mohanđi Govori kako biste redovno dobijali obaveštenja o novoizašlim podkastima.

Više o podkastu Mohanji Speaks na engleskom jeziku pročitajte ovde.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X