Ana Divac na MYC Fejsbuk stranici

Povodom nedelje “Vikend inspiracije”, uživo na Fejsbuk stranici MYC, Ana Divac deli sa nama svoje iskustvo u kojem će odgovoriti na pitanja kako uspeva da savlada prepreke, šta je inspiriše, koja je njena vizija života, i na kraju – Koja je njena poruka za današnju omladinu!

Žena koja se bori za solidarnost, odgovornost i ispravnost, težeći uvek da raste, te da učini i pruži društvu više, sa 27 godina humanitarnog rada i nagrade za najuspešniju ženu zapadne obale SAD-a, Ana Divac govori za Mohanđi klub mladih (MYC) u subotu, 27. juna 2020, u 18h.

Ana je jedna od osnivača Fondacije “Ana i Vlade Divac” koja ima za cilj da unese duh jedinstva u društvo. Takođe vodi emisiju “Ana Divac Šou” u kojoj sa sagovornicima razgovara o životnim i filozofskim temama, na zanimljiv način.

Iznad svega, Ana je stub porodice Divac. Odgaja troje divne dece sa legendranim košarkašem Vladetom Divcem i nerazdvojni je deo njegove uspešne karijere.

U intervjuu za Mohanđi klub mladih (MYC), Ana će podeliti sa nama kako uspeva da savlada prepreke, šta je inspiriše, koja je njena vizija, i na kraju – Koja je njena poruka za današnju omladinu!

Pratite intervju OVDE.

Podelite ovu objavu

X