Jesenji detoks uz Svesno detoks disanje

Otpustimo sve ono što svesno i nesvesno upijamo u naš sistem, osetimo lakoću i stabilnost tokom svakog dana.

Pozivamo vas da učestvujete u jesenjem onlajn izazovu i ujedno uživate u benefitima Svesnog detoks disanja sa Stašom, Mohanđi ačarjom!

Detoksikacija organizma se često smatra važnom tokom različitih godišnjih doba, uključujući i jesen.

Kako 21 dan Svesnog detoks disanja tokom jesenjih meseci može pomoći našem fizičkom telu?

  1. Pomaže telu da se lakše prilagodi na promene prelaska iz leta u zimu (zbog promene u shrani, vremenskim prilikama…)
  2. Poboljšava imuni sistem i zdravlje tokom jesenjih i zimskih meseci
  3. Može pomoći optimizaciju apsorpcije hranljivih materija i varenje.
  4. Oslobađanje tela od svih toksina koji su se možda nakupili tokom leta što smanjuje umor i dovodi do povećanja nivoa energije.
  5. Može pomoći u čišćenju kože i zdravom tenu.

Međutim, tehnika Svesno detoks disanje omogućava čišćenje ne samo našeg fiziškog tela, već ide do znatno dubljih nivoa – emocionalnog, mentalnog, duhovnog i pomaže oslobađanje toksina, emocija i blokada, sve do ćelijskog nivoa.

Ovom tehniom dolazi do otpuštanja svega onoga što svesno ili nesvesno na dnevnom nivou upijamo – razne negativne emocije poput mržnje, ljubomore, zavisti, besa, tuge, krivice, kajanja… a što nam stvara veliku težinu sa kojom idemo kroz živo.

Kada se oslobodimo svega toga bliže smo svojoj suštini, ljubavi, i bolje povezani sa višim frekvencijama, te samim tim postajemo stabilniji i fleksibilniji i lakše se nosimo sa svim izazovima koje nam život donosi.

“Svesno detoks disanje podiže vašu svest na ćelijski nivo. U telu postoji šest stotina triliona ćelija. Svaka ćelija ima moć da vas stvori. Skladištenje koje se odvija kontinuirano kroz utiske koje prikupljamo iz sveta postaje nakupljeno u celom našem sistemu. Kroz svesno detoks disanje čistimo površinski nivo ili izvlačimo nakupljeni uskladišteni materijal u nama.” – Mohanđi

Važna napomena: Ova tehnika se ne preporučuje osobama koje pate od epilepsije, vrtoglavice, teških srčanih tegoba i veoma visokog krvnog pritiska. Trudnice takođe ne mogu da rade Svesno detoks disanje.

Početak: 7. oktobar 2023, u 5h ujutru

Uključenje preko ZOOM-a

Preporučena donacija: 

11 dana: 35 evra

21 dan: 50 evra

Prijavite se na acharyastasa@mohanji.org ili na Whatsapp +381 64 92 92 997

Iskustva učesnika:

“Mnogo sam zahvalna Mohanđiju na ovoj tehnici! Ta jutarnja vežba je dala zaista dubinsko čišćenje i donela dodatnu energiju.” – Jasmina

“Prvi susret sa svesnim detoks disanjem. Za mene je bilo buđenje, promenila se cela moja perspektiva. Još sabiram utiskee i vraćam se u te momente, ali sve ukupno iskustvo je neverovatno i radujem se ponovnom susretu sa ovom tehnikom. U početku sve je teklo glatko bez ikakvih senzacija, do drugog fetus položaja gde sam se u momentu osećala sigurno i zaštićeno i tad su krenuli grčevi u šakama, i svakim narednim položajem su mi grčevi bili intenzivniji i kretali se prema laktovima sve do ramena pri čemu grčevi u šakama nisu prestajali. U poslednjem položaju mi se i vilica zgrčila, da bi se na kraju celo telo opustilo do osećaja preporoda. Iskustvo je neverovatno, čas sam samo posmatrala, kao da sam van tela, grčenje bez bola, čas sam ga snažno osećala. Na samom kraju sam se osećala ranjivo i maleno ali opet zaštićeno, imala sam potrebu da ostanem u tom osećaju ušuškana.“

Znaš i sama da sam probala mnooogo tehnika u poslednjim mesecima, stalno sam stavljala sebi zadatke da se pozabavim sa disanjem i nekim vežbama. I nisam …Zato kada sam ugledala tvoju objavu sa pozivom na program Svesnog disanje odmah sam znala da je to TO što mi treba. Prijavljujem se prvo oprezno na program od 11 dana, da bih već drugog znala ovo ću bre da radim svih 21 dan. Iako sam ranoranilac  ne pamtim kada sam baš tako lako ustajala i jedva čekala da počnu vežbe za taj dan, Potpuno ODUŠEVLJENA! Ok, priznajem da je bilo  i teških trenutaka , kada počne sve da gori u meni pa kulja bes i ljutnja i um instant počne da me sabotira „ma šta će ti to, vrati se u topli krevet, šta se mučiš budalo…“ i već poznate varke. Srećom retki. Ali zato, kakva je to lakoća postojanja kada završimo. Lebdim, mirna i spokojna, osećam ništa me dotaći ne može, jedno sa univerzumom, Kako je to fantastično. Zamisliti ne mogu šta sam sve otpustila u tih 21 dan, nije ni važno. Ali ono što jeste telo neverovatno  pamti, da bih u toku dana osećala kako mi traži svako malo da ga ispravim, udahnem duboko i osvestim. I to traje i sada. Sve mi je malo reći. Tehnika tako jednostavna a tako snažnog dejstva. Potpuno, potpuno ODUŠEVLJENA! – Adriana

Podelite ovu objavu

X