Svesno detoks disanje

Da li tražite detoksikaciju na dubljim nivoima koja bi vam pomogla da se opustite i podmladite? Svesno detoks disanje (Conscious Gapless Breathing – CGB) je upravo ono što tražite. Ovaj proces je moćna tehnika disanja koju je Mohanđi poklonio svetu. Normalno disanje donosi svežinu unutra. Svesno detoks disanje kombinuje specifičnu vrstu disanja u određenim položajima. Postoji sedam koraka kroz koje će vas voditi ačarja sa različitim stepenom disanja. Učešće ne zahteva praktikovanje joge ili fleksibilnost.

Zašto Svesno detoks disanje?

Kada se disanje radi na sistematski način kao što je slučaj sa Svesnim detoks disanjem, to dovodi do čišćenja i detoksikacije duboko unutar ćelijskog nivoa. Krajnji rezultat je svežina i blaženstvo na sva četiri nivoa fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom.

Prednosti:

• poboljšava varenje i metabolizam

• uklanja blokade i utiske nataložene od detinjstva

• detoksikacija na svim nivoima (fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom)

• energizue i stabilizuje iznutra

• aktivira desnu stranu mozga (kreativnu stranu) i donosi jasnoću u svim oblastima

• poboljšava povezanost sa višom svešću

DSC_3460

Svesno detoks disanje podiže vašu svest na ćelijski nivo. U telu postoji šest stotina triliona ćelija. Svaka ćelija ima moć da vas stvori. Skladištenje koje se odvija kontinuirano kroz utiske koje prikupljamo iz sveta postaje nakupljeno u celom našem sistemu. Kroz svesno detoks disanje čistimo površinski nivo ili izvlačimo nakupljeni uskladišteni materijal u nama.

Stvari koje smo pohranili, kroz usta, emocije koje smo apsorbirali, znanje koje smo akumulirali, sve je to pohranjeno u nekim mestima negde unutar nas. Kada radite ovo svesno detoks disanje, to zaista utiče na vas i izvlači sve ovo iz sistema. Kada pređete sa svog tela na um, intelekt, na pranu, doći će do promene u sistemu.”

Mohanđi

Često postavljana pitanja

Ko može da radi?
 
Mogu ga raditi svi osim trudnica i onih koji pate od epilepsije, vrtoglavice, teških srčanih problema, bruha i visokog krvnog pritiska.

Kada se može raditi?

Može se raditi ujutru kao samostalna praksa ili se može kombinovati sa jogom/meditacijom na početku.

Koliko traje?

Trajanje: otprilike sat vremena.

ISKUSTVA

X