Svesno plesanje sa Natašom Stojkić

Dođite da izgradimo atmosferu poverenja zajedno, da raspršimo blokade i oslobodimo prostor za vibrantnu svežinu, lepotu i radost življenja.

Draga bića, putnici i tragaoci,

Sa radošću vas pozivamo na Svesno plesanje koje će se održati u subotu, 11. marta u predivnoj novoizgrađenoj sali domaćinstva Avalačala, na Avali, u Ulici 7. jula broj 57, Mala Ivanča.

Neposredan povod za organizaciju Svesnog plesanja je rođendan Nataše, koji je inače 29. februara, te ga ove godine – nema. Večito mlada slavljenica želi da svojim prijateljima, Mohanđi porodici i drugim hrabrim i znatiželjnim tragaocima za istinom pokloni Svesno plesanje za svoj rođendan, a gosti će zauzvrat donirati novac kojim se pomaže izgradnja Mohanđijevog centra mira u Obrenovcu.

Preporučena minimalna donacija je 20 evra (2400 dinara).

Okupljamo se od 17h, u 17:45 se predstavljamo i održavamo projekciju dva kratka filma o Mohanđiju –
filantropu i duhovnom učitelju koji je podario tehniku Svesnog plesanja, a u 18h počinjemo da plešemo.

Svesno plesanje je meditacija u pokretu koja se radi u grupi. Pleše se zatvorenih očiju i slobodnim stilom, tako da svaki učesnik pažnju usmerava na unutra i kreće se prateći sopstvene impulse inspirisane posebno odabranom muzikom. U grupi se kreira atmosfera poverenja u kojoj je bezbedno dopustiti sebi da budemo svoji, autentični, bez stida i kočnica, te da se oslobodimo blokada u telu. Ovo je moćan proces pročišćavanja, energizacije i poravnanja energetskih centara koji se zaokružuje osećajem blagostanja i pripadnosti nečemu većem od nas samih.

Dođite da izgradimo atmosferu poverenja zajedno, da raspršimo blokade i oslobodimo prostor za vibrantnu svežinu, lepotu i radost življenja.

Svi ste dobrodošli!

Utisci sa prethodnog Svesnog plesanja sa Natašom:

Sinoćno iskustvo je bilo magično, intimno, oslobađajuće. Nataša tok plesa vodi odlučno, meko, s puno ljubavi. Svojim glasom obgrljuje i jača celovitost grupe. Njena prisutnost sama po sebi je klica poverenja, koja se tokom vremena gradila među svim plesačima.

Nakon plesa osećala sam se protočno, istinito, vibrantno i potpuno prepušteno.

Prijao mi je svaki trenutak od prve pesme i pokreta do poslednje meditacije.

Hvala!

Teodora, Beograd

Na plesanju se brzo napravila atmosfera poverenja, intime i slobode. Ovo mi je peti put da sam učestvovao na svesnom plesanju i uvek mi je neverovatno kako svaki put sebi kažem to je to, oslobodio si svoje telo potpuno, ovu tehniku si prevazišao, kada ono ima još! Svaki put je intenzivnije, prijatnije, a sutradan mamurluk slobode – novi dan, kao novo poglavlje u životu koje već neko vreme čeka da se desi.

Srđan, Beograd

Draga Nataša, Hvala ti puno što si me pozvala. Jako je moćno bilo, toliko čišćenja na svim nivoima. Osećala sam se posle kao da ću da poletim. Zaista je bilo dobro i pozovi me svaki sledeći put.

Sunčica, Beograd

Podelite ovu objavu

X