Slavimo ženski princip uz buđenje ženske energije

Mohanđi centar u Novom Sadu, u saradnji sa beogradskim, vas poziva na specijalan osmomartovski program za žene - "Buđenje ženske energije"

Mohanđi centar u Novom Sadu, u saradnji sa beogradskim, vas poziva na specijalan osmomartovski program za žene – “Buđenje ženske energije” koji vodi Mohanđi ačarja Sanja Stanković.

Ovaj program je kreiran od strane žena za žene i njegov cilj je da učesnice upozna sa njihovim snagama i izvorom istinske ženske energije koja se nalazi u osnovi svakog stvaranja i kreacije. Kada žena probudi svoju žensku energiju i održava je u optimalnom balansu, ona teče kroz život kao reka, glatko prolazi kroz izazove, uživa u svojoj jedinstvenosti i ostavlja pečat u svom okruženju, donoseći svetu svoje darove sa radošću. 

Program traje od 18:30 do 21h:

  • Doček učesnica
  • Zajedničko ispevavanje Durga Devi i Devi Kavach mantre (Aleksandra Stojanović)
  • Iskustvena radionica “Buđenje ženske energije” (Sanja Stanković)
  • Kratkri Mai-tri Tretmani (opciono)

Radionica “Buđenje ženske energije” (90 min.) omogućiće učesnicama zaron u njihove kapacitete, istražujući na koji način je njihov ženski identitet građen kroz porodicu i društvenu sredinu, kao i kako da probude svoju žensku energiju i žive u skladu sa svojim snagama. 

Na kraju programa, voditeljke će ponuditi individualne kratke Mai-tri tretmane zainteresovanim učesnicama.

Mai-Tri metod je jedinstveni metod dubinskog čišćenja i harmonizacije u kom se uklanjaju duboko usađene podsvesne blokade, čak i iz najsuptilnijeg sloja našeg postojanja – kauzalnog (uzročnog) tela.

Učešće u Mai-tri tretmanima je opciono i uz energetsku razmenu u vidu donacije od 1000 RSD.

Aleksandra Stojanović je Mohanđi Ačarja, Mai-Tri praktičar i koordinator Mohanđi centra u Novom Sadu.

Sanja Stanković je Mohanđi Ačarja, trener emocionalne inteligencije i psihoterapeut u edukaciji. Sanja je autorka programa “Snaga žene” koji je iskustveno prošlo stotine žena do sad, ima višegodišnje iskustvo u
savetovanju i osnaživanju žena, pomažući im da otkriju svoj jedinstveni potencijal i žive u skladu sa svojim snagama i vrednostima.

Ulaz je na bazi dobrovoljne donacije.

Prijave su obavezne na broj telefona:+38162448682

Čekamo vas!

Podelite ovu objavu

X