Proslavljen Mohanđijev rođendan

U Mohanđi centrima u Novom Sadu, Beogradu i Čačku slavili smo uz muziku, ukusno vegansko posluženje i pregršt osmeha i zagrljaja.

U četvrtak, 23. februara, proslavili smo rođendan našeg dragog Mohanđija. U Mohanđi centrima u Novom Sadu, Beogradu i Čačku slavili smo uz muziku, ukusno vegansko posluženje i pregršt osmeha i zagrljaja.

Predivni i jedinstveni Lotos bend je iz beogradskog centra u uključenju uživo razgalio srca širom sveta.

Rođendan smo proslavili u krugu naše porodice ali smo bili blagosloveni i posetom nekih novih lica.

Iskustvo gošće koja je baš na Mohanđijev rođendan prvi put posetila beogradski centar nas je ostavilo bez teksta:

“Dobar dan, dobar dan, Vaistinu Dobar Dan!” Ovako sam danas pozdravila preko telefona Jelenu, domaćicu Mohanđi centra u Beogradu, nakon našeg sinoćnjeg bliskog susreta treće vrste u pomenutom Centru. Naime, prvi put sam sinoć došla na tu adresu, baš na proslavu Mohanđijevog rođendana, sa malo skepse u umu i tihog uzbuđenja u duši, i upala odmah u pitom i topao ambijent ispunjen muzikom, divnim glasovima pevača i nekim bliskim licima okupljenim na podu prostorije. Takva dobrodošlica mi je polako ali sigurno otapala sumnje i predrasude iz minuta u minut, i nakon divne klope, vrhunske grupne meditacije u kojoj sam nežnim Jeleninim dodirom primila MET, najlepše veganske rođendanske torte koju sam u životu pojela – duboki unutarnji osećaj mi je šapnuo – Dobrodošla u svoju Duhovnu porodicu, nakon predugog usamljeničkog putovanja! Duhovni sam tragalac od kad znam za svoje ovozemaljsko Ja. Boravila u različitim pričama, premorila se od svih, i učvrtila se u svom Egu da mi nije potreban duhovni učitelj niti grupa, te da mogu i moram sama stići do Oslobođenja. Dok nedavno nisam ponovo začula vapaj duše – “Želim da nađem svog Duhovnog Učitelja!” Ostalo je legenda….pronašla sam Mohan Devi na YT i obradovala se cela, ponovo poslušala nekoliko Mohanđijevih nastupa, kontaktirala Centar u Beogradu i došla. Jutros me je alarm probudio iz prekrasnog sna u kome pevam sa sestrom iz sveg glasa, i zatekao me u dubokom Miru i Radosti, što se nije desilo deceniju, dve unazad… Dobar dan, dobar dan, Vaistinu DOBAR DAN!-Tamara

Draga Ivona Pleskonja je takođe podelila svoje prelepo iskustvo:

Proslava rođendana našeg divnog Mohanđija u centru u Beogradu za mene je bila čarobna i posebna. Radost ljubav i jedinstvo su se širili iz naših srca kolektivno. Kirtan je bio moćan, sve je vibriralo u molitvama. Meditacija je bila takođe posebno jaka, osećala sam ceo Svemir, posebno kada sam dobila transfer Mohanđi energije, videla sam unutrašnjim okom da sam u Svemiru i da sijam kao neka ogromna zvezda sa sve rukom prenosioca Mohanđi energije na temenu moje glave. Osetila sam doslovce kao Zvezda sva svoja nebeska tela kao svoju decu. Ne znam koja je to zvezda ali osećaj je toliko LJUBAV i toliko jak da ne mogu da nađem prave reči koje bi to opisale.
Srećan rođendan MOHANJI
Jai Mohanji
Namaste

Ovo je za nas bio poseban dan, ispunjen radošću, ljubavlju i zajedništvom.

Zahvalni na svakom zajedničkom minutu kojim nas je Mohanđi darivao, koračamo dalje u miru i ljubavi.

Podelite ovu objavu

X