Osnaži se – program sa sertifikovnim trenerima

Program vode sertifikovani treneri Biljana Vozarević i Olivera Miškić koje su prošle obuku koju je vodio Mohanđi.

O Mohanđijevom programu Osnaži se

Program Osnaži se je sistematizovano Mohanđijevo učenje ili drugim rečima, uputstvo za život. Osnaži se znači poznavati sebe kako bi nam život bio ispunjen zadovoljstvom i svrhom. Sastoji se od pet seminara. Svaki seminar je za jedan nivo viši i dublji od prethodnog. Osnaži se 1-4 vode sertifikovani treneri. Osnaži se 5.0 vodi Mohanđi, za one koji su prošli sva četiri prethodna seminara.

Osnaži se 1.0 odnosi se na POZNAVANJE SEBE, razloga za naše postojanje i njegovo doživljavanje. Ovde učimo da razumemo kako naš sistem funkcioniše – da razumemo naše osnovne nagone, telo, um, razum, ego, glavne principe života i neke postupke koji nam pomažu da bolje upoznamo sebe, prihvatimo sebe i stvorimo smislen život.

Osnaži se 2.0 govori o tome kako da BUDEMO ONO ŠTO JESMO  i kako da živimo suštinu učenja Osnaži se a to je BUDI TI – ono što jesi – izvan tela, uma, razuma, ega, navika, sklonosti, pozicija, imovine i ljudskih odnosa. Ovde učimo kako da iskoristimo svoj puni potencijal, kako da prepoznamo prepreke koje obično dolaze iz našeg uma i kako da ih prevaziđemo. Upoznajemo šta znači živeti oslobođen život i kako izaći iz zona udobnosti.

Osnaži se 3.0 nas vodi da DUBLJE ZARONIMO u svoje prednosti i slabosti kao i odnose sa
drugima. Vodi nas ka stvaranju Majstora. Povećavamo svoju svest o sebi i svojim životnim ulaganjima. Kada shvatimo gde ulažemo svoje misli, osećanja i postupke možemo razumeti gde smo i odlučiti šta želimo da podržavamo svakodnevno. Ovo utiče na sve oblasti našeg života i može ih značajno poboljšati.

Osnaži se 4.0 nas vodi ka PRONALAŽENJU MAJSTORA U SEBI. Učimo o tome ko je neko koga zovemo Majstorom, šta je Majstorstvo života i kako se dešava naša transformacija. Ovde shvatamo razliku između veštine i obuke zasnovane na teoretskom znanju i programa kao što je Osnaži se koji je kreirao neko ko je već postigao majstorstvo tj.ovladao svojim umom. Ne idemo kroz ovaj program da bismo stekli znanje već da bismo stekli svest o sebi. Takođe dobijamo uvid u različite epohe, posebno o našoj sadašnjosti i to razumevanje nam pomaže da efikasnije funkcionišemo u svakodnevnom životu.

Program vode sertifikovani treneri Biljana Vozarević i Olivera Miškić koje su prošle obuku koju je vodio Mohanđi.

Održava se onlajn preko Zoom-a.

Datumi:

Osnaži se 1.0
23.-29. januara 2023.

Osnaži se 2.0
6-12. februara 2023.

Osnaži se 3.0
20-26 februara 2023.

Osnaži se 4.0
6-12 marta 2023.

Vreme:
Svakog dana od 19 do 21h.

Kontakt:
acharyabiljana@mohanji.org

Više o kursu Osnaži se pročitajte na onlajn portalu Nova Svest.

Podelite ovu objavu

X