Udruženje Mohanđi Srbija već treći put dobija sertifikat pouzdanosti u Srbiji

Udruženje Mohanđi Srbija je već treću godinu zaredom prepoznato kao jedno od najpouzdanijih organizacija u Srbiji.

Velika nam je čast i zadovoljstvo da podelimo sa vama da je Udruženje Mohanđi Srbija već treću godinu zaredom prepoznato kao jedno od najpouzdanijih organizacija u Srbiji!

Sertifikat pouzdanosti dodelila je kompanija Wall Business, koja ima najveću poslovnu bazu pravnih lica u Srbiji i regionu. U tekstu na sertifikatu piše: „Ovaj sertifikat potvrđuje da je organizacija, zahvaljujući uspešnom poslovanju, među najpouzdanijima u Srbiji“.

Kako nam je ukazana ova čast već treću godinu zaredom, sa njom se otvaraju nova vrata i mogućnosti za saradnju sa organizacijama koje ulažu u svest i održivost, za širenje naših programa i služenje društvu kao i za saradnju sa donatorima i dobrotvorima čija je misija investiranje u mir u svetu. Povrh svega, ova čast znači da svake godine sve ozbiljnije shvatamo svoju odgovornost, s usmerenjem ka posvećenosti, upornosti i dobroti u mislima, rečima i delima.

Mohanđijeva vizija zasniva se na njegovom uverenju da su svetu potrebna dobronamerna dela službe kako bismo rasli i napredovali do najvišeg ljudskog potencijala ljubaznosti i saosećanja. Da bi podržao čovečanstvo u ovom poduhvatu, Mohanđi je osnovao razne platforme, čije se različite oblasti nesebičnog služenja spajaju u jedno, sa svrhom posvećene službe za one kojima je to zaista potrebno. Mohanđijeve platforme su: Mohanđi Fondacija, Ammucare, Klub ranoranilaca, Svetski savez svesti, ACT za glad i Himalajske škole tradicionalne joge, jezika, borilačkih veština i plesa.

„Ovaj sertifikat ima poseban značaj jer pripada svim volonterima našeg Udruženja, kao i ljudima koji prate i podržavaju Mohanđijeva učenja. Za nas je to potvrda da su vrednosti, po kojima radimo i živimo, prepoznate, i zato ćemo nastaviti da nesebično služimo i doprinosimo društvu i našoj zajednici“, rekla je Monika Nedić, predsednica Udruženja Mohanđi Srbija.

Podelite ovu objavu

X