Mohanđi centri sa vama i u 2023!

Naši i vaši Mohanđi centri su postali mirne, relaksirajuće oaze uvek pune ljubavi i druženja. Vrata su bila i biće otvorena svima!

Dragi prijatelji,

Ispratili smo staru i dočekali novu 2023. godinu. U prehodnoj godini smo puno toga uradili i prošli. Počeli smo sa meditacijama i proslavom Mohanđijevog rođendana uživo i onlajn, gde su nam se pridružili prijatelji sa celog Balkana. Sada održavamo meditacije više puta u toku nedelje. 

Sa Mohanđijem smo imali priliku da se uživo sretnemo i družimo u centrima prošle godine za Guru Purnimu. Dobili smo ogromne bagoslove i vetar u leđa da nastavimo da širimo dobročinstvo, zajedništvo, poštovanje.

Ispevavali smo mantre i podizali pozitivnu energiju u nama i oko nas. Praktiovali smo jogu. Sreda je bio i ostao dan za druženje jer za našu Veselu sredu važi – petak je sreda. Petkom smo uz relaksirajuće druženje uživali u promociji Mohanđijevih knjiga.

Ugostili smo divne ljude koji su držali svoje radionice i na taj način dobili smo priliku da još više rastemo u svesti i budemo još bolji ljudi.

Naši i vaši Mohanđi centri su postali mirne, relaksirajuće oaze uvek pune ljubavi i druženja. Vrata su bila i biće otvorena svima!

Pridružite nam se i u 2023. godini! Čeka vas puno programa i iznenađenja!

Srećne novogodišnje i božićne praznike, puno ljubavi, zdravlja i veselja žele Vam Mohanđi centri u Novom Sadu i Beogradu!

Podelite ovu objavu

X