Proces Putem svetlosti sa Devi (Zoom)

U subotu, 7. maja 2022. od 16 do 18h krenućemo zajedno Putem svetlosti, tokom procesa koji daje krila upravo toj večnoj moći ljubavi u nama

U subotu, 07. maja 2022. od 16 do 18h, preko Zooma-a, krenućemo zajedno Putem svetlosti, tokom procesa koji daje krila upravo toj večnoj moći ljubavi u nama, te podstiče svesno biranje jedne uzvišene odgovornosti prema sebi, ljudima koji nas okružuju, kao i prema Majci Zemlji.

Živimo u vreme velikih izazova u kojem je onaj najveći kako prevazići strah, nesigurnosti i svakodnevne uplive negativnosti svih vrsta, podići svoju vibraciju i istinski živeti bezuslovnu ljubav kao svoju višu svrhu. Zvuči jednostavno, ali je većini neizvodljivo…

Velika je odgovornost biti svestan. Retko ko može isplivati iz močvare kolektivne negativnosti, naročito kada zavlada strah. Zato je proces Putem svetlosti od ključne važnosti upravo u vreme u kome živimo. Aktivacija moći ljubavi u srcu, protočnost energije kroz centralnu osu i aktivacija pinealne žlezde, naše antene u višu svest, su ključni elementi ovog procesa. Povezivanje sa vibracijom Velikog centralnog sunca i sprovodjenje te uzvišene energije kroz svoju centralnu osu sve do srca Majke Zemlje je prelepo iskustvo osnaživanja našeg svesnog izbora ljubavi nad strahom ili pohlepom.

Nakon samog procesa od sat vremena sledi i druženje, u intimnoj atmosferi privatnosti i otvorenosti, tokom koga će svi prisutni imati priliku da podele i prodube svoje razumevanje i spoznaje u vezi sa dubljim značenjem sadašnjih dešavanja na planeti.  Ovakva vrsta druženja pomoći će svim prisutnima da otvore svoje srce i vidike kako bismo svi preuzeli odgovornost da učinimo nešto dobro, ne samo za sebe, već i za ceo svet.

RASPORED PROGRAMA:


16 – 16.30 – uvod i objašnjenje tehnika disanja i aktivacije pinealne žlezde (epifize)

16.30 – 17.30 – process Putem svetlosti vođen uživo preko Zoom-a

17.30 – 18 sati – druženje sa Devi i razmena uvida/podela iskustava

  • – Poslednji obrok bi trebao biti dva do tri sata pre procesa Putem svetlosti kako bi se pripremne tehnike mogle izvesti na optimalan način.
ENERGETSKA RAZMENA I PROCES PRIJAVE:


Da biste se pridružili programu, potrebno je uplatiti 20 evra na www.paypal.me/DeviMohan/ i potom poslati email na devi@mohanji.org da biste potvrdili uplatu i primili Zoom poveznicu (link) putem koje se možete pridružiti dogadjaju u subotu.

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite sredstva na PayPal i više vam odgovara uplata na račun u Srbiji, uputstva za uplatu 2.350din možete dobiti na  devi@mohanji.org

Za sve one koji su trenutno u izazovnoj finansijskoj situaciji (nezaposleni, studenti, penzioneri, itd.) postoji opcija plaćanja duplo manjeg iznosa od 10 evra. U skladu sa svojom savešću, poštujući zakone energetske razmene, na vama je da izaberete jedan od ova dva iznosa.

NAPOMENE:
  • – Molimo vas da nam pošaljite imejl kojim potvrđujete vašu uplatu kako biste zvanično bili registrovani i na vreme dobili Zoom link.
  • – Obavezno proverite vaš Spam/Junk folder kako biste bili sigurni da niste propustili važan email
  • – Prijave se zatvaraju 07.05.(subota) u 13h

Kratak video gde Devi opisuje važnost svetlosti u vremenu u kome živimo možete pogledati na ovom LINKU.

Podelite ovu objavu

X