9 dana Svesnog detoks disanja

U susret nastavku radionice "Osnaži se 4.0", za vas smo organizovali pripremnih 9 dana moćne tehnike disanja koju smo dobili od Mohanđija.

Tehnika Svesno detoks disanje omogućava čišćenje na svim nivoima – fizičkom, emocionalnom, mentalnom, duhovnom te detoksikaciju od toksina, emocija i blokada, sve do ćelijskog nivoa.

Šta Mohanđi kaže o Svesnom detoks disanju?

Svesno detoks disanje podiže vašu svest na ćelijski nivo. U telu postoji šest stotina triliona ćelija. Svaka ćelija ima moć da vas stvori. Skladištenje koje se odvija kontinuirano kroz utiske koje prikupljamo iz sveta postaje nakupljeno u celom našem sistemu. Kroz svesno detoks disanje čistimo površinski nivo ili izvlačimo nakupljeni uskladišteni materijal u nama. U trenutku smrti, neki ljudi prolaze kroz ekstremne bolove. Jer kada je duša spremna da napusti telo, ona mora sakupiti sve uskladištene utiske da bi stvorila drugo postojanje. Ono što se dešava je da duša počinje da skuplja sve sačuvane utiske sa ćelijskog nivoa.

Ovakvo disanje smanjuje skladištenje u ćelijama. Ako ga stalno praktikujete, ono vas potpuno čisti i sve ove ćelije bivaju prazne. Kada su ćelije prazne, nema šta da se skuplja i duša izlazi iz tela vrlo lako. U položaju embriona, u materici vaše majke, je čista svest, ništa drugo. Nema utisaka. Beba je čista svest. Potpuno je u skladu sa vibracijama univerzuma. Kako se dete rodi, obično posle pet godina ego počinje da se razvija, ličnost počinje da se formira, pa se ličnost više fiksira u sistem. A onda se dešava da je teško ostaviti nešto, pustiti nešto. Ako živite 20, 30, 40 godina u jednom telu, već ste sebe identifikovali kao sebe i ovu ličnost. Poenta je da ste u mogućnosti da otpustite taj uticaj ličnosti u sistem…

Kako učestvovati?

Da biste učestvovali u pripremnih 9 dana Svesnog detoks disanja, prijavite se na acharyastasa@mohanji.org ili na Whatsapp +381 64 92 92 997

Početak: 30. april 2022, u 6h ujutru

Uključenje preko ZOOM-a

Preporučena donacija: 30 evra

Važna napomena: Ova tehnika se ne preporučuje osobama koje pate od epilepsije, vrtoglavice, teških srčanih tegoba i veoma visokog krvnog pritiska. Trudnice takođe ne mogu da rade Svesno detoks disanje.

Podelite ovu objavu

X