FB grupa Mohanđi centar Novi Sad

Verujemo da okupljanje oko pozitivne duhovne prakse i u dobrom društvu svima može doneti bolje, kvalitetnije dane koji su pred nama.

Formirali smo novu FB grupu sa idejom da okupimo sve one koji žele da znaju više o dešavanjima u Mohanđi centru u Novom Sadu i koji žele da podele svoja iskustva vezano za tehnike koje su iskusili u našem centru, kao i druga iskustva u vezi sa duhovnim putem sa Mohanđijem.

Mohanđi centri predstavljaju mesta okupljanja oko ideje druženja sa onima koji podižu našu vibraciju i podržavaju našu unutrašnju transformaciju. Mohanđi centar u Srbiji je trenutno aktivan u Novom Sadu.

S obzirom na to da je Mohanđi fizički provodio dosta vremena u tom prostoru, on predstavlja energetski veoma moćno mesto na kojem se osećaju mir i uravnoteženost.

Koje aktivnosti se održavaju u Mohanđi centru?

Jutarnja rutina

U ovom centru se, između ostalog, sastajemo u ranim jutarnjim satima da zajedno vežbamo tehnike koje će nas vremenom učiniti stabilnijima i snažnijima.

Rano buđenje nam pomaže da uspostavimo psiho-fizički balans i razvijemo sposobnost da se neustrašivo nosimo sa svim izazovima života. To umanjuje naš stres, anksioznost, depresivnost, nesigurnost i razne druge destruktivne emocije.  

Zajednička jutarnja praksa u centru izvodi se svakog dana od 6.30 do 8.30 ujutro, a uglavnom se sastoji od:

  •   pranajame (vežbi disanja),
  •   laganog jogijskog zagrevanja prema učenjima škole Himalajske tradicionalne joge,
  •   kratke vođene meditacije.

U centru se još održavaju:

Verujemo da okupljanje oko pozitivne duhovne prakse i u dobrom društvu svima može doneti bolje, kvalitetnije dane koji su pred nama i zato se radujemo da zajedno pravimo svesne iskorake u svojim svakodnevnim životima. Više o Mohannđi centru pročitajte ovde. 

Od srca ste dobrodošli da nam se pridružite!

Našoj FB grupi Mohanđi centar Novi Sad se možete pridružiti OVDE.

Podelite ovu objavu

X