FB grupa Mohanđi centar Novi Sad

Verujemo da okupljanje oko pozitivne duhovne prakse i u dobrom društvu svima može doneti bolje, kvalitetnije dane koji su pred nama.

Formirali smo novu FB grupu sa idejom da okupimo sve one koji žele da znaju više o dešavanjima u Mohanđi centru u Novom Sadu i koji žele da podele svoja iskustva vezano za tehnike koje su iskusili u našem centru, kao i druga iskustva u vezi sa duhovnim putem sa Mohanđijem.

Mohanđi centri predstavljaju mesta okupljanja oko ideje druženja sa onima koji podižu našu vibraciju i podržavaju našu unutrašnju transformaciju. Mohanđi centar u Srbiji je trenutno aktivan u Novom Sadu.

S obzirom na to da je Mohanđi fizički provodio dosta vremena u tom prostoru, on predstavlja energetski veoma moćno mesto na kojem se osećaju mir i uravnoteženost.

Koje aktivnosti se održavaju u Mohanđi centru?

Jutarnja rutina

U ovom centru se, između ostalog, sastajemo u ranim jutarnjim satima da zajedno vežbamo tehnike koje će nas vremenom učiniti stabilnijima i snažnijima.

Rano buđenje nam pomaže da uspostavimo psiho-fizički balans i razvijemo sposobnost da se neustrašivo nosimo sa svim izazovima života. To umanjuje naš stres, anksioznost, depresivnost, nesigurnost i razne druge destruktivne emocije.  

Zajednička jutarnja praksa u centru izvodi se svakog dana od 6.30 do 8.30 ujutro, a uglavnom se sastoji od:

  •   pranajame (vežbi disanja),
  •   laganog jogijskog zagrevanja prema učenjima škole Himalajske tradicionalne joge,
  •   kratke vođene meditacije.

U centru se još održavaju:

Verujemo da okupljanje oko pozitivne duhovne prakse i u dobrom društvu svima može doneti bolje, kvalitetnije dane koji su pred nama i zato se radujemo da zajedno pravimo svesne iskorake u svojim svakodnevnim životima. Više o Mohannđi centru pročitajte ovde. 

Od srca ste dobrodošli da nam se pridružite!

Našoj FB grupi Mohanđi centar Novi Sad se možete pridružiti OVDE.

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X