Kako probuditi snagu u sebi

U subotu 30. oktobra, 10-14h, u Mohanđi centru u Novom Sadu, Sanja Stanković i Staša Mišić održaće ačarja program.

Imate li snage da živite svoj život onako kako priželjkujete? Saznajte u subotu 30. oktobra u Mohanđi centru Novi Sad, kako se bude unutrašnje snage koje nas vode ka ispunjenom životu i višoj svrsi.

Svako od nas nosi izuzetne i jedinstvene snage u sebi, koje kada se aktiviraju na pravi način, omogućuju nam da živimo svoj pun potencijal zadovoljni, stabilni i ispunjeni.

Šta nas sprečava da živimo ovakav život? Lenjost, inercija, neprihvatanje sebe, trošenje energije na poređenje ili takmičenje s drugima, nejasnoća o tome šta je naša viša svrha ili neznanje o tome kako da prepoznamo svoje snage i stavimo ih u funkciju postizanja ispunjenog života.

Ukoliko se prepoznajete u bilo čemu navedenom, ne budite obeshrabreni, program „Kako probuditi snagu u sebi“,  je upravo skrojen za vas kako bi vam pomogao da se osnažite i konačno započnete da živite život zadovoljniji i ispunjeniji. Bez obzira na vaše životne okolnosti, godine, zdravstveno ili finansijsko stanje, vi nosite u sebi velike potencijale koje će vam program pomoći da otkrijete, i kroz praktične tehnike koje ćete iskusiti u subotu, primenjujete kako biste bili glavni akter u svom životu čiji kvalitet zavisi najviše od VAS. 

Preporučena donacija za ovaj program je 2.900 din.

Obavezna prijava na telefon 064 92 92 997
Broj mesta je ograničen!

Program:

Čas joge – Program će započeti časom Himaljaske tradiconalne joge, u kom će akcenat biti na položajima koji podržavaju vašu  snagu i balans, i donose osećanje zadovoljstva, samopouzdanja, unutrašnjeg mira. Sve vežbe su prilagođene predznanju, formi i zdravstvenom stanju učesnika i svaki učesnik će po potrebi dobiti varijaciju položaja isključivo za njega od strane sertifikovanih instruktora tradicionalne joge koji vode čas.

Svesno detoks disanje – Nakon joge, učesnici će nastaviti sa tehnikom Svesno detoks disanje, koje prodire duboko u ćelijski sistem i izvlači sve nepotrebne impresije i blokade koje usporavaju životnu energiju da slobodno teče. „Svesno detoks disanje“ omogućiće osećanje lakoće, rasterećenja, poletnosti i duboke opuštenosti.

Radionica „Kako probuditi snagu u sebi” će vam omogućiti da identifikujete ukoliko postoji neko trenutno neželjeno stanje koje biste želeli da promenite. Kroz dubok interaktivan rad, identifikovaćete šta je ono što želite da postignete i koje svoje snage možete da koristite da ostvarite svoj cilj. Bavićemo se najčešćim distrakcijama koje nas ometaju i strategijama koje nas podržavaju da ostvarimo to što želimo. Radionica je vođena od strane iskusnih voditelja programa, podrazumeva praktičan rad i interakciju učesnika i voditelja; sav neophodan materijal za učesnike će biti obebeđen.

Meditacija Sloboda – Preduslov prepoznavanja i upotrebe naših snaga da živimo najbolju verziju sebe, jeste sloboda od svih naših limitirajućih i iracionalnih uverenja kao i impresija od neprijatnih pa i traumatskih iskustava od prošlosti. Pa ipak, naš um se najčešće zadržava u posetama prošlim događajima ili projekcijama budućnosti. Upravo iz ovog razloga, sam kraj našeg programa ćemo krunisati zajedničkom Mohanđijevom meditacijom Sloboda koja pruža jednostavan a efektan način oslobađanja iz ropstva uma i pruža osećanje lakoće, ljubavi i stabilnosti sadašnjeg trenutka. Tokom meditacije svi učesnici će imati priliku da dobiju i Mohanđi energetski transfer (MET)
Mohanđi energetski transfer je spuštanje energije sa viših nivoa što pomaže primaocu da postigne usklađenost tela, uma, intelekta, ega i duha. MET pojačava efekat Mohanđijevih meditacija.

Podelite ovu objavu

X