Budi svoj – predavanje sa Mohanđijem

Nakon više od dve godine, Mohanđi ponovno dolazi u Hrvatsku, kako bi održao predavanje na temu povratka svojoj autentičnoj, slobodnoj i prirodnoj ličnosti.

Mohanđi više od 10 godina širom sveta podstiče ljude da izgrade bolji odnos sa sobom, porodicom i zajednicom. O dubokim istinama govori na vrlo jednostavan, jasan i svima razumljiv način, uz neizostavan začin duhovitosti i opipljive energije ljubavi. Njegova predavanja nisu tek puka informativna predavanja; to su zaista živi, nadahnjujući, interaktivni susreti koji donose životnu transformaciju, daju ohrabrenje i podršku da vi zaista budete Vi.

Tokom dvosatnog predavanja osvrnućemo se na važnost ličnog integriteta i doslednosti sebi, razvijanja zdravih odnosa, napredovanja u životu i pozitivnog uticaja na zajednicu. Upoznat ćete meditaciju i tehnike koje snaže naše telo i duh, i imati priliku direktno postaviti pitanja Mohanđiju.

U užurbanosti današnjeg vremena, izazova je mnogo. Zbog toga, ukoliko vam je potreban podsticaj za pokret ili novi smer, ovo druženje pravi je trenutak da uz pomoć jednostavnih i vrlo efikasnih tehnika, upoznate načine kako samostalno i redovno da održavate svoj mir i stabilnost.

Gledati na život otvorenim umom – s povjerenjem, ljubavlju, poštovanjem i zahvalnošću.

Biti svoj

SLOBODAN. AUTENTIČAN. PRIRODAN.

Zbog ograničenog broja mesta, svima koji su zainteresovani smo omogućili da se priključe onlajn programu sa Mohanđijem, od 19 časova. Za prenos preko Zoom PRIJAVI SE OVDE.

Podelite ovu objavu

X