Grupni Mai-Tri tretman sa Devi (Zoom)

Ovog oktobra imamo priliku da u okviru grupne energije iskusimo pun intenzitet blagoslova koji nam Mohanđi daje preko Mai-Tri metoda!

Mai-Tri metod je duboka metoda čišćenja i harmonizacije u kojoj se bolne impresije i blokade duboko utisnute u podsvesni um čiste, sve do našeg najsuptilnijeg kauzalnog tela. Upravo u tom, najtananijem sloju naše aure pohranjena su sama semena bolnih impresija i blokada, kako sadašnjih tako i budućih.

Mai-Tri tretman je dubok i intenzivan ali i bezbedan, jer se izvodi tako što se praktičari povezuju sa svešću Mohanđija i stoga su samo instrumenti jedne uzvišene, čiste energije.

RASPORED PROGRAMA:

16.00 – 16.15 – uvodno objašnjenje i priprema

16.15 – 17.30 – Grupni Mai-Tri metod

17.30 – 18.00 – iskustva, pitanja i odgovori

Program će moći da se prati i iz Mohanđi centra u Novom Sadu, u ulici Desanke Maksimović 3, na Adicama. Kontakt: 062/448682

ENERGETSKA RAZMENA:

  • Cena Grupnog Mai-Tri tretmana je 35 eura.
  • Za sve one koji su trenutno u izazovnoj finansijskoj situaciji (nezaposleni, studenti, penzioneri, itd.) postoji opcija plaćanja duplo manjeg iznosa od  17 eura. 

U skladu sa svojom savešću, poštujući zakone energetske razmene, na vama je da izaberete jedan od ova dva iznosa.

Standardno pravilo Mai-Tri metoda je da se

50% od prihoda odvaja u dobrotvorne svrhe (za donaciju hrane gladnima) i to je pravilo koje svi Mai-Tri praktičari poštuju. 

PROCES PRIJAVE:

Da biste se pridružili programu, potrebno je:

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite sredstva na PayPal i više vam odgovara uplata na račun u Srbiji, uputstva za uplatu na dinarski račun možete dobiti na  devi@mohanji.org

NAPOMENE:

  • Prijave se zatvaraju 23.10. u 14h (subota)
  • Molimo vas da nam pošaljite imejl kojim potvrđujete vašu uplatu kako biste i zvanično bili registrovani i na vreme dobili vaš Zoom link.
  • Obavezno proverite vaš Spam/Junk folder kako biste bili sigurni da niste propustili važan imejl.

Podelite ovu objavu

X