Ranojutarnji program u Beogradu i Novom Sadu

Inspirisani blagodetima ranog ustajanja, u Mohanđi centrima u Beogradu i Novom Sadu, organizovali smo jutarnji program

Dragi prijatelji,

Inspirisani blagodetima ranog ustajanja, u Mohanđi centrima u Beogradu i Novom Sadu, organizovali smo jutarnji program, od 5 do 7 sati, svakog dana, uključujući i vikend.

Naučno je dokazano da su oni koji ustaju ranije emotivno stabilniji. Period između 3 i 6 sati ujutru je deo dana kada je naš um u mentalnom i emotivnom balansu, obe naše nozdrve podjednako otvorene, a energije oko nas najsuptilnije, najpovoljnije za duboko učenje, spoznaju, rad koji zahteva pažnju, koncentraciju i kreativnost.

Buđenje tokom ovog vremenskog perioda nam pomaže da uspostavimo psiho-fizički balans i razvijemo sposobnost da se neustrašivo nosimo sa svim izazovima života. To umanjuje naš stres, anksioznost, depresivnost, nesigurnost i razne druge destruktivne emocije.

Informacije koje naše biće upija između 3 i 6 sati ujutro, posebno tokom prvih 30 minuta nakon buđenja, ostaju sa nama tokom čitavog dana. Punjenje našeg uma sadržajima koji uzdižu u to vreme ima višestruku važnost. Donose nam duboku unutrašnju stabilnost, samopouzdanje, kao i snažno podržava našu produktivnost tokom celog dana.

Zajednička ranojutarnja praksa uključuje:

Verujemo da nam ovakva jutarnja praksa može doneti bolje, kvalitetnije dane koji su pred nama i zaista se radujemo da zajedno napravimo ovaj veliki, važan i tako prelep iskorak u našem svakodnevnom životu.

Ukoliko želite da nam se pridružite, kontaktirajte nas:

Mohanđi centar Novi Sad
Desanke Maksimović 3, Adice
Prijave na 062448682

Unity space Beograd
Bul. Kralja Aleksandra 95
Prijave na 0643845253

Podelite ovu objavu

X