Ranojutarnji program u Beogradu i Novom Sadu

Inspirisani blagodetima ranog ustajanja, u Mohanđi centrima u Beogradu i Novom Sadu, organizovali smo jutarnji program

Dragi prijatelji,

Inspirisani blagodetima ranog ustajanja, u Mohanđi centrima u Beogradu i Novom Sadu, organizovali smo jutarnji program, od 5 do 7 sati, svakog dana, uključujući i vikend.

Naučno je dokazano da su oni koji ustaju ranije emotivno stabilniji. Period između 3 i 6 sati ujutru je deo dana kada je naš um u mentalnom i emotivnom balansu, obe naše nozdrve podjednako otvorene, a energije oko nas najsuptilnije, najpovoljnije za duboko učenje, spoznaju, rad koji zahteva pažnju, koncentraciju i kreativnost.

Buđenje tokom ovog vremenskog perioda nam pomaže da uspostavimo psiho-fizički balans i razvijemo sposobnost da se neustrašivo nosimo sa svim izazovima života. To umanjuje naš stres, anksioznost, depresivnost, nesigurnost i razne druge destruktivne emocije.

Informacije koje naše biće upija između 3 i 6 sati ujutro, posebno tokom prvih 30 minuta nakon buđenja, ostaju sa nama tokom čitavog dana. Punjenje našeg uma sadržajima koji uzdižu u to vreme ima višestruku važnost. Donose nam duboku unutrašnju stabilnost, samopouzdanje, kao i snažno podržava našu produktivnost tokom celog dana.

Zajednička ranojutarnja praksa uključuje:

Verujemo da nam ovakva jutarnja praksa može doneti bolje, kvalitetnije dane koji su pred nama i zaista se radujemo da zajedno napravimo ovaj veliki, važan i tako prelep iskorak u našem svakodnevnom životu.

Ukoliko želite da nam se pridružite, kontaktirajte nas:

Mohanđi centar Novi Sad
Desanke Maksimović 3, Adice
Prijave na 062448682

Unity space Beograd
Bul. Kralja Aleksandra 95
Prijave na 0643845253

Podelite ovu objavu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
X