Krija trening – onlajn

Dobro došli na onlajn Krija trening koji će se održati 17. i 18. aprila 2021. na našem jeziku, od 9 do 14 časova.

Krija kao stil života

Krija svesti je sveta i izuzetno efikasna tehnika na putu ka potpunom duhovnom oslobođenju.

Krija obezbeđuje povezanost sa Guru Principom koji štiti i uzdiže. Sve ovo obezbeđuje protok milosti, koja predstavlja samu dušu Krije kao duhovne prakse. Ona je kombinacija prilagođenog disanja i vizualizacije koja vodi ka uklanjanju energetskih prepreka.

Ako se svakodnevno praktikuje sa posvećenošću, verom i istrajnošću, Krija nas utemeljuje u tišini koja je naša prava priroda.

Ovaj trening je namenjen osobama koje žele da praktikuju Kriju, a nisu se do sada prijavile, sada mogu da iskoriste priliku i apliciraju na ovom linku, kako bi odgovor stigao pre početka treninga.

Osobe koje su dobile pozitivan odgovor na poslatu aplikaciju za trening i inicijaciju dobiće više informacija od krija koordinatora iz svog regiona.

Osobe koje su inicirane u Kriju, a žele da se podsete i obnove znanje i tehniku u predivnoj energiji mogu da se jave krija koordinatorima u svom regionu i to: za Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru na imejl krijabalkan@mohanji.org; Hrvatsku na mejl kriyacroatia@gmail.com; Makedoniju na mejl kriyamakedonija@gmail.com i Bosnu i Hercegovinu na mejl kriyabih@gmail.com)

Krija je stil života i živeti sa njom žnači živeti ispunjen i srećan život.

Iskoristite priliku i prijavite se na onlajn Krija trening koji će se održati 17. i 18. aprila 2021. na našem jeziku, od 9 do 14 časova.

Napomena

Poslednji dan za prijavu je 14. aprila 2021. Molimo vas da poštujete krajnji rok za prijavu, kako bi vam odgovor stigao pre početka treninga. Svi koji su ispunili uslove za trening, biće kontaktirani putem imejla.

Jedan svet – jedna porodica.

Podelite ovu objavu

X