Krija svesti – onlajn trening

Iskoristite priliku i prijavite se na onlajn Krija trening koji će se održati 13. i 14. februara 2021. na našem jeziku, od 9 do 14 časova.

Krija kao stil života

Krija svesti je sveta i izuzetno efikasna tehnika na putu ka potpunom duhovnom oslobođenju.

Krija obezbeđuje povezanost sa Guru Principom koji štiti i uzdiže. Sve ovo obezbeđuje protok milosti, koja predstavlja samu dušu Krije kao duhovne prakse. Ona je kombinacija prilagođenog disanja i vizuelizacije koja vodi ka uklanjanju energetskih prepreka.

Ako se svakodnevno praktikuje sa posvećenošću, verom i istrajnošću, Krija nas utemeljuje u tišini koja je naša prava priroda. Kao napredna tehnika duhovne prakse sprovodi se po segmentima, prema tačno određenom redosledu, predstavljajući različita životna doba. Jasni segmenti se dobijaju na samom programu, a neki od njih su:

Prvi segment (mantra) – bivstvovanje u Božanskom stanju svesti iz kojeg svi potičemo.

Drugi segment (disanje) – spuštanje naše duše iz Božanskog stanja u materijalno telo.

Treći segment (disanje) – svakodnevni život čoveka.

Četvrti segment (disanje) – obnova Božanskog stanja svesti.

Ovaj trening je namenjen:

  • Osobama koje žele da praktikuju Kriju, a nisu se do sada prijavile, sada mogu da iskoriste priliku i apliciraju na linku https://mohanji.rs/krija-svesnosti/ do 11. februara 2021, kako bi odgovor stigao pre početka treninga.
  • Osobama koje su dobile pozitivan odgovor na poslatu aplikaciju za trening i inicijaciju (potrebno je da se jave krija koordinatorima u svom regionu, za Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru na mejl krijabalkan@mohanji.org; Hrvatsku na mejl kriyacroatia@gmail.com; Makedoniju na mejl kriyamakedonija@gmail.com i Bosnu i Hercegovinu na mejl kriyabih@gmail.com)
  • Osobama koje su inicirane u Kriju, a žele da se podsete i obnove znanje i tehniku u predivnoj energiji (potrebno je da se jave krija koordinatorima u svom regionu, za Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru na mejl krijabalkan@mohanji.org; Hrvatsku na mejl kriyacroatia@gmail.com; Makedoniju na mejl kriyamakedonija@gmail.com i Bosnu i Hercegovinu na mejl kriyabih@gmail.com)

Krija je stil života i živeti sa njom žnači živeti ispunjen i srećan život.

Iskoristite priliku i prijavite se na onlajn Krija trening koji će se održati 13. i 14. februara 2021. na našem jeziku, od 9 do 14 časova.

Napomena

  1. februara 2021. je poslednji dan za prijavu. Budite ljubazni da poštujete vreme kako bi odgovor stigao pre početka treninga.

Svi koji su ispunili uslove za trening, biće kontaktirani putem mejla.

Jedan svet – jedna porodica.

Podelite ovu objavu

X