Ujedinjeni u saosećanju

Mohanđi Balkan, ujedinjen u saosećanju i pružanju podrške, organizuje program za sve drage ljude koji žele doprineti oporavku naših suseda.

Onlajn program za oporavak stanovnika Hrvatske nakon zemljotresa, održaće se 23. januar 2021.

Kada pretvorimo svoje nesavladive boli u višu svrhu, zaista postajemo nezaustavljivi. To vodi do istinski oslobođenog postojanja u dobročinstvu – Mohanđi

Dragi prijatelji,

Mudri i stari ljudi su prenosili svoje duboke uvide na mlađe generacije,  a jedna od starih narodnih poslovica «na muci se poznaju junaci», se zaista pokazala istinitom u mnogobrojnim podsećanjima kroz životne situacije, koje nas bez izuzetka uvek ujedine u humanosti i saosećanju prema bližnjem svom.

Danas smo potrebni ujedinjeni u delovanju i pomoći našim susedima u Hrvatskoj, na koje su nedavni zemljotresi ostavili teške posledice, te su mnogobrojni građani ostali bez krova nad glavom u otežanim zimskim uslovima.

Mohanđi Balkan, ujedinjen u saosećanju i pružanju podrške, organizuje program za sve drage ljude koji žele doprineti oporavku naših suseda. Sav prihod prikupljen od uplaćenih kotizacija će se preusmeriti na račun Fondacije ACT, koja obezbeđuje direktnu pomoć korisnicima na terenu pogođenim zemljotresom.

Detalji programa:

10.00 -10.15 – Dobrodošlica učesnicima

10.15-10.45 – Vežbe svesnog disanja

10.45-11.15 – Svesno ispevavanje mantri

11.30-12.10 – Vođena meditacija «Procvat ljubavi» 

12.30 – Satsang sa Mohanđijem, uživo

Pratite nas na našim društvenim mrežama za više detalja o samim tehnikama koje ćemo predstaviti na programu. Učešćem u ovom programu pružate konkretnu pomoć drugima, ali istovremeno kroz tehnike i vođstvo, utičete na sopstveni razvoj i stabilnost.

Iznos kotizacije je 15 evra po osobi. 

Za sve dodatne informacije pišite na: programi@mohanji.org 

*U slučaju da ne želite učestvovati u programu, a ipak donirati novčana sredstva za pomoć stradalima u zemljotresu, to možete izvršiti putem linka:

https://www.paypal.com/paypalme/actcroatia

Podelite ovu objavu

X