Putem svetlosti

Dobro došli na vikend onlajn program sa Mohanđi Ačarjama Devi Mohan i Dejanom Ćosićem

Živimo u vreme velikih izazova u kojem je onaj najveći kako prevazići strah, nesigurnosti i svakodnevne izazove, podići svoju vibraciju i istinski živeti bezuslovnu ljubav. Ogromna moć da transformišemo energiju u sebi i u ljudima oko sebe, se nalazi u nama, ako se istinski i duboko povežemo sa svetlošću koja mi jesmo.

Moć ljubavi u nama je jaka ako je svesno biramo. Zato je pravi trenutak da sada učinimo nešto pozitivno za sebe. Neka to bude naš svesni izbor iz odgovornosti prema sebi i ljudima sa kojima živimo.

Pridružite se Devi i Dejanu na svetlosnom putovanju u sebe. Svaki korak vodi Vas dublje u Vaše biće, gde možete pronaći neiscrpan izvor svetlosti. Vaša svetlost dovoljno je jaka da rastoči sve prepreke i obasja Vaš život u svim aspektima.

Postanimo živi svetionici i zasijajmo jedni drugima!

 

Program:


Subota:
Lagane joga vežbe
Vežbe disanja
Satsang sa Dejanom Ćosićem
Svesno plesanje sa Devi Mohan
Satsang sa Devi Mohan

Nedelja:
Lagane joga vežbe
Vežbe disanja
Satsang sa Dejanom Ćosićem
Putem svetlosti – premijerno izvođenje tehnike Devi Mohan
Satsang sa Devi Mohan

Vreme:

Subota i nedelja, 5. i 6. septembar

8h – 10h i 17 – 19h, oba dana vikenda

Kako bismo što većem broju ljudi omogućili prisustvo na programu usled trenutne situacije u svetu, kotizacija za učešće na programu iznosi 12000 dinara, umesto redovnih 19000 dinar.

Više o programu:

Program uključuje lagane vežbe tradicionalne joge koje će nam omogućiti da osetimo fleksibilnost svog tela, da otvorimo naš unutrašnji prostor ka svetlosti i ljubavi i dovedemo telo, um i dušu u balans. Nakon toga, vežbama disanja ćemo pročistitit svoj unutrašnji prostor i svoj fokus pomeriti još dublje ka svojoj unutrašnjosti. U dobrom društvu i razgovoru sa Mohanđi Ačarjom donećemo jasnoću i razgovarati o nedoumicama, nejasnoćama i izazovima iz svakodnevnog života.

Još više ćemo se opustiti a zatim i prepustiti Svesnom plesanju, gde ćemo kroz slobodu i lepotu pokreta osetiti šta znači kada su telo i duša u balansu. Svesno plesanje nas vodi u osvešćivanje svoga tela i spoznaju sebe na sasvim novi način.

Sve ovo će biti dobra priprema za proces Putem svetlosti koji će, premijerno, za sve učesnike programa, voditi Devi Mohan, kako bi se povezali sa zlatnom svetlošću, koja predstavlja vibraciju ljubavi.

Novi proces, Putem svetlosti se fokusira na podizanju vibracije i prelazak iz vibracije straha i pohlepe u vibraciju bezuslovne ljubavi. U ovom procesu se povezujemo sa vibracijom svetlosti kao bezuslovnom ljubavlju koja na kosmičkom novou vibrira kroz celu kreaciju i osnažujemo sebe da prevaziđemo strah, vibracije straha i zamke straha, kao i da se poveženo direktno sa izvorom kosmičke energije koja dovodi do skoka u svesti i koja dovodi do promene i transformacije.

Razgovor sa Devi, nakon ovog procesa, pomoći će nam da svakodnevno živimo svetlost koja mi jesmo i da preuzmemo odgovornost da učinimo nešto dobro ne samo za sebe, već i za ceo svet.

Podelite ovu objavu

X