Otvoren EBC Balkan – Klub ranoranilaca za decu

Klub ranoranilaca za decu teži da kod najmlađih razvije navike ranog ustajanja kao i ranog odlaska na spavanje kako bi deca uskladila svoj organizam sa prirodnim ciklusima i samim tim postigla stabilnost i sklad unutar sebe.

Dragi prijatelji,

Delimo sa vama ogromno zadovoljstvo otvaranja Early Brids Club Balkan – Kluba ranoranilaca za decu (od 5 do 12 godina), koja vodi ka životnom stilu ranog ustajanja i specijalne jutarnje rutine, koja se odigrava preko onlajn platforme i Telegram aplikacije.

Klub ranoranilaca za decu teži da kod najmlađih razvije navike ranog ustajanja kao i ranog odlaska na spavanje kako bi deca uskladila svoj organizam sa prirodnim ciklusima i samim tim postigla stabilnost i sklad unutar sebe. Na taj način ona postaju otpornija na životne izazove koji, nažalost, ne zaobilaze ni decu ovog uzrasta.

Rano ustajanje, kao i zajednički rad i interakcija sa drugom decom, utiču na razvijanje zdravih navika kod dece, razvijaju veštine kod najmlađih, posebno pozitivnost, ali i zdrave odnose sa sobom i svojom okolinom. Deca od 5 do 12 godina ne koriste telefon, zato se komunikacija u okviru Kluba ranoranilaca za decu vodi sa roditeljima. To je jedan od ciljeva Kluba, da roditelji provode kvalitetno vreme sa svojom decom i u godinama kada je deci najpotrebnija vaša pažnja.

Kada se deca bude ranije i počinju dan pozitivnim mislima i zdravim jutarnjim navikama, ne samo da je njihovo biće ispunjeno plodnim aktivnostima, već imaju i više vremena da provedu sa roditeljima, a to je za njih veoma važno.

Glavni ciljevi Kluba su:

  1. Ranojutarnji koraci za stvaranje zdravih navika;
  2. Razvijanje veština kroz razne radionice edukativnog i zabavnog tipa;
  3. Razvijanje dobrih odnosa sa sobom i okolinom kroz interakciju sa drugom decom.

Pridružite nam se još danas!

Za više informacija, pišite na: balkankids@earlybirdsclub.com

Posetite našu Fejsbuk stranicu ovde. 

U planu je otvaranje i platforme za tinejdžere. Pratite nas kako biste na vreme bili obavešteni!

Podelite ovu objavu

X