Mohanđijeva poruka za Međunarodni dan sanskrita

Sanskrit je suština u svetu buke. Sanskrit je stvaran. Ništa se ne može porediti sa sanskritom. Ni jedan jezik ne može biti ni blizu kao sanskrit.

Za mene, sanskrit nije samo jezik, to je kultura. On predstavlja veličanstvenu tradiciju. Sanskrit je suština onoga što jesmo. Sanskrit je nastao na samom početku našeg postojanja, još u doba Veda.  Sanskrit je čist i nikada ne može biti zagađen. Sanskrit je osnova za testiranje i doživljavanje frekvencija koje nije lako razumeti u ovom svetu buke. Sanskrit je suština u svetu buke. Sanskrit je stvaran. Ništa se ne može porediti sa sanskritom. Ni jedan jezik ne može biti ni blizu kao sanskrit.

On ne samo da istražuje najdublje tajne iz prošlosti koje su u Indiji uglavnom pisane na snskritu, već poveća sposobnost da se centriramo kroz te reči. Ovo je jezik koji nas centrira. Ovo je jezik koji nas ustrojava, i ovo je jezik koji, dok ga izgovaramo ili ispevavamo mantre, podmlađuje svaku ćeliju. Sanskrit je naš otkucaj srca. Sanskrit je otkucaj srca, zvuk Bharata (Indije). Sanskrit je stvaran. Sanskrit će živeti zauvek. 

Poslušajte originalnu Mohanđijevu poruku ovde.

Podelite ovu objavu

X