Put ka potpunom prihvatanju sebe

Kad prihvatimo sebe, život postaje svrhovit. Postajemo svrha. Postajemo snažni.

Koji su to blokirajući faktori koji nas sprečavaju da prihvatimo sebe u potpunosti? Kako se osloboditi svih koncepata i stega koje nam društvo, okruženje, porodica nameću i koje mi svesno ili nesvesno upijamo i sa čime se indentifikujemo? Podelićemo sa vama naša iskustva kako smo se mi suočile i izborile sa raznim blokirajućim faktorima koji nas sprečavaju da prihvatimo sebe u potpunosti.

Program ćemo započeti časom himalajske tradicionalne joge, nakon čega ćemo zaroniti u duboku relaksaciju. Tehnika Ogledalo duše,  koju nam je podario Mohanđi, će nam pomoći da se povežemo sa svojom dušom, kao i da vidimo svoj odraz u očima drugih, osećajući jedinstvo na nivou duše. Meditacija Procvat ljubavi će otvoriti naše srce ka ljubavi, jer je samo otvoreno srce u stanju da primi i šalje ljubav. 

Kad prihvatimo sebe, život postaje svrhovit. Postajemo svrha. Postajemo snažni. Uvek moramo biti svesni naše prave prirode, toga ko smo, i da se držimo onoga postojanog i nepromenljivog faktora u nama, naše duše.

Podelite ovu objavu

X