Balansom do uspeha

Pozivamo vas da nam se pridružite na Ačarja programu u Subotici, pod nazivom "Balansom do uspeha", koji će voditi Izabela Jovović i Staša Mišić, u nedelju 28. juna 2020.

Tokom programa koristićemo nekoliko tehnika koje će nam pomoći da otklonimo energetske blokade, uspostavimo ravnotežu uma, duha i tela, te spoznamo šta predstavlja istinski uspeh u životu.

Program ćemo početi časom Himalajske tradicionalne joge, koji će voditi Staša. Tokom ovog dela programa imaćete prilku da iskusite jogu onako kako su je praktikovali drevni majstori, po originalnim učenjima. Posle pauze za ručak i razgovora na temu kako nam balans može pomoći u uspehu u životu, nastavićemo tehnikom Svesnog plesnja, kroz koju će vas voditi Izabela. Ova tehnika nas kroz lepotu i slobodu pokreta vodi u osvešćivanje našeg tela, spoznaju sebe na sasvim novi način, nakon čega se duša i telo dovode u savršeni balans.  Naš celodnevni program završićemo meditacijom Procvat ljubavi i podelom iskustava učesnika.

Svi koji budu želeli dodatno da prodube efekte uklanjanja energetskih blokada mogu ostati na individualnim tretmanima Mai.tri metode.

Ukoliko osećate da bi ovako nešto prijalo vašoj duši, budite slobodni da se prijavite na +381 65 2552223
Broj mesta je ograničen.

Vidimo se!

Podelite ovu objavu

X