Balkan meditira zajedno

Još nije kasno da se priključite globalnoj meditaciji Moć čistote i meditirate sa nama u kontinuitetu 21 dan.

Svi vi koji ste propustitli da sa nama započnete svakodnevnu Intenzivnu duhovnu praksu 4. juna, u trajanju od 41 dan, nije kasno da nam se pridružite do 24. juna, i zajedno sa nama meditirate u ciklusu od 21 dan.

PRIJAVI SE BESPLATNO OVDE.

Meditaciju Moć čistote Mohanđi je primio sa viših nivoa svesti. Energija koja nastaje tokom ove meditacije ima jak efekat na čišćenje i uklanjanje prepreka u našem unutrašnjem prostoru, a kada se svakodnevno praktikuje 41 dan ostvaruje se znatno dublji efekat.

Svaki put kad se radi ova meditacija dolazi do dubokog unutrašnjeg isceljivanja i čišćenja. Meditacija nas vodi ka odvezivanju od prošlosti i otvaranju srčanog centra kroz opraštanje i zahvalnost. To je poput unutrašnjeg kupanja koje nam pomaže da postanemo lakši i srećniji bez nekog posebog razloga. 

Ovo je posebno potrebno u ovim vremenima kad se stalno iznova zagađujemo negativnostima poput straha, nesigurnosti, anksioznosti, besa, ljubomore i osvetoljubivosti.
 

Dođite da zajedno pročistimo svoje misli, reči, dela i pređemo u vibraciju zahvalnosti – svet gde jedino ljubav ispunjava naše biće.

Kontakt: acharyamonikab@mohanji.org

Sve što je potrebno od vas su vera, doslednost, odlučnost i posvećenost!

S ljubavlju,
Udruženje Mohanđi Srbija

Podelite ovu objavu

X