Balkan ispevava mantre zajedno

Mohanđi je dao izuzetan značaj ovom događaju i pozvao sve da ga maksimalno iskoriste, s obzirom na to da se efikasnost duhovne prakse tog dana uvećava čak i 100, do 1000 puta.

Ova godina je zaista posebna i označava veliku prekretnicu do koje je došlo čovečanstvo. Baš na sredini ove godine 21.6. na dan kada se Sunce kod nas najduže zadržava na nebu, na dan početka leta i vrhunca Sunčevog sjaja, dešava se pomračenje Sunca. To je,takođe, i poslednje pomračenje Sunca u ovoj deceniji. Svi ovi podaci sami po sebi govore koliko je značajan ovaj događaj. Uz blagoslov našeg dragog Mohanđija, povodom toga, u celom svetu održavaće se grupna i pojedinačna ispevavanja mantri kao jedan od najboljih načina da se iskoristi uticaj ovog planetarnog aspekta.

Ovog puta odlučili smo da napravimo zajednički događaj preko platforme Zoom. Pozivamo sve ljude sa Balkana a i šire da nam se pridruže u ovom nesvakidašnjem događaju.
Pomračenje počinje po našem vremenu u 5:40, vrhunac pomračenja je u 8:40 a završava se u 11:30. Ispevavaćemo 9 različitih mantri, pocevši od 6.40 ujutru i završićemo u 10.40h.

Srdačno vas pozivamo da se besplatno prijavite OVDE ovom predivnom druženju, nakon čega će vam biti poslat ZOOM link za priključivanje. Možete da se uključite kada god želite a bilo bi najbolje iskoristiti vreme barem dva sata pre i dva sata posle vrhunca pomračenja.

Mohanđi je dao izuzetan značaj ovom događaju i pozvao sve da ga maksimalno iskoriste, s obzirom na to da se efikasnost duhovne prakse tog dana uvećava čak i 100, do 1000 puta.

Preporuka je da se ne kuva i ne konzumira hrana, minimum jedan-dva sata pre i jedan-dva sata posle pomračenja. Poželjno je da tog dana učinite neko dobro delo, npr hranjenje gladnih, ali nikako u vreme samog pomračenja (kao i par sati pre i posle).

Pored grupnog ispevavanja možete to raditi i individualno. Dovoljno je da se prijavite i pored ZOOM linka, biće vam poslat i spisak mantri koje su predložene da se ispevavaju taj dan.

Podelite ovu objavu

X