SVIJETLOST Mohanđija

Autor: Slobodan Marilović

39141010_2176049139091094_8529835539828834304_n

Ono što sam dobio od Mohanđija jeste učvršćenost u Miru, Ljubavi i preovladavajućoj Svijetlosti uz širenje Svijesnosti.

To podrazumjeva da mnogi faktori života koji me okružuju ne remete moju unutrašnjost i mir, koliko se god oni trudili da to učine i bilo da dođu spontano ili su programskog karaktera, mada mislim da onih spontanih gotovo i nema.

Razlog učvrščenju u Miru i Ljubavi je, po mom mišljenju i iskustvu, Istina koju, družeći se sa Mohanom, bar na tren okrznemo i kojoj se približimo, a koja sama po sebi čini sve jasnim i svijetlim. Takođe, sva duhovna učenja koja čovjek u ovom stanju dotakne iz kulture kojoj po rođenju pripada ili ih naknadno upozna, postaju „operativna“ i iz njih se izvlači ono najviše što čovjeku može da se dâ, u zavisnosti od njegove čistoće.

Takođe, postajemo lakši i čistiji, kao da sa leđa skinemo „puževu kućicu“ koju čini sav balast životâ, koji nas je do tada „pritiskao“.

Potom imamo jasnije i bolje uvide u svijet oko sebe i šire. Dolazimo do trenutka kada nam je gotovo savršeno jasno da smo svi Jedno, shvatajući i principe preko kojih spoznajemo kako to i zašto to jeste tako.

Konkretno, Mohanđi pokazuje tehnike koje do toga dovode.

Svaka Njegova izgovorena riječ na sastancima bilo koje vrste vodi ka „gore“, ka Istini i Svjetlosti.

To nema odjeka samo na fizičko i druga tijela mene kao osobe, već i na prostor u kome On djeluje, ali i mnogo šire od toga. To je tako jer su u stvari to zakonitosti po kojima smo mi svi povezani na razne načine.

Hvala Bogu da postoji jedna ovakva Duša među nama da nam to pokazuje. Ko želi da vidi i prepozna, shvatiće. Hvala Mohanđiju i volonterima koji sve ovo podržavaju da se može saopštavati i kontaktirati na fizičkoj ravni, što nas sve uzdiže u Svijesti!

Slobodan M.

Lektorisala: Dejana Vojnović
Uredila: Staša Mišić

 

Svoja iskustva sa Mohanđijem možete poslati na: iskustva@mohanji.org

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

 

Podelite ovu objavu

X