Susret duše menja vaš svet

Napisala Ivana Ružički Kristić

13002424_10153872485328429_6380899403909853929_o

Na prošloj meditaciji, neki od učesnika su pričali o svojim iskustvima sa Mohanđijem ‘u nekim drugim dimenzijama’. Neki su ga videli, neki čuli i osetili. Ja sam imala sreću da Mohanđija vidim uživo. Da ga pitam šta me zanima i da slušam kako mi priča. Nekoliko dana razmišljam o tome što se pričalo i uopšte o načinima na koji smo u kontaktu sa Mohanđijem. Meni se čini kao da je sve to isto. Isti je doživljaj punoće i kada sedite naspram Mohanđija i kada sedite kod kuće, sami, i imate ga u svesti. Verujem da svako od nas ima svoj način na koji se sa njim povezuje i kako zna da ta konekcija radi 🙂

Ja, na primer, nisam nikada videla Mohanđija ili čula njegov glas na način kako je to bilo u primerima sa meditacije. Ali ja vidim Mohanđija u svakoj svojoj odluci koju lakše donesem, u svom srcu koje je postalo bolje, u načinu na koji prihvatam loše vesti, u ljubavi koju osećam za svet, u lakšem opraštanju, u većem miru, u strpljenju koje imam za svoje bližnje, u širini koju osećam dok radim svoj posao, u dubini kojom osećam svoj život, u razumevanju koje imam za svoje neprijatelje, i ljubavi za njih na kraju krajeva, u načinu na koji uživam u svom domu, u prijatnoj promeni u svom disanju… Nikako drugačije nisam videla i ne vidim Mohanđija.

Ako zapravo SRETNETE Mohanđija, ne onako u prolazu, nego ako vaša duša sretne njega, onda se vaš svet menja, život postaje drugačiji. Nema veće magije i čudnijeg i neverovatnijeg susreta, od jednog takvog.

Podelite ovu objavu

X