Susret koji je mnogima doneo brojne odgovore

Mohanđi Srbija poželela je toplu dobrodošlicu svim zainteresovanim tragaocima za istinom koji su 3.11. došli u Zemun da čuju više o Mohanđiju

“Prihvatite sebe u potpunosti. Sve svoje vrline i mane. To ste vi. Obožavajte sebe, slavite sebe. Jer samo prihvatajući sebe, prihvatate i svet oko sebe”, glavna je poruka sa Satsanga s Mohanđijem.

Udruženje Mohanđi Srbija poželelo je toplu dobrodošlicu svim zainteresovanim tragaocima za istinom koji su u petak, 3. novembra 2023. došli u opštinu Zemun da čuju više o Mohanđiju, paltformama koje je osnovao, kao i njegovom nesebičnom doprinosu koji pruža u svetu. Događaj koji je organizovan u sklopu manifestacije “Dani Indije u Zemunu” u saradnji sa Maya media, okupio je i veliki broj učesnika koji su prijatelji udruženja, uvažene zvanice među kojima je bio i predstavnik indijske ambasade u Srbiji, g-din Sandip Kumar, kao i volontere koji su došli iz svih krajeva balkanskog regiona, ali i sa udaljenih kontinenata. Ceo ambijent odisao je prazničnom atmosferom Divalija, festivala svetlosti, koji se ove godine održava 12. novembra, a tome je umnogome doprineo nastup Lotos benda, kao i božanstven plesni nastup u izvođenju Himalajske škole tradicionalnog plesa. 

Tokom satsanga, Mohanđi je odgovarao na pitanja prisutnih, dajući najdublje istine sa preciznošću, jasnoćom, jednostavnošću i sebi svojstvenim humorom. Bilo je potrebno samo da se Mohanđi sluša, čisto i nevino kao dete. Da se dozvoli da energija ide od srca srcu. Da se dozvoli i doživi jedinstvo kroz meditativno slušanje. Oni koji su to uspeli, primili su i poneli daleko više od samih reči, ono što je izvan značenja, ono što nigde ne piše. Sudeći po licima ljudi koji su to veče bili na satsangu, ovaj susret je mnogima doneo brojne odgovore.

Podelite ovu objavu

X