Balans je moja priroda

Sa radošću vas pozivamo na program sa Devi Mohan koji će se održati 23. septembra u Mohanđi centru mira u Obrenovcu od 10-16h.

Sa radošću vas pozivamo na program sa Devi Mohan pod nazivom “Balans je moja priroda” koji će se održati 23. septembra u Mohanđi centru mira u Obrenovcu od 10-16h.
 
Sve u Univerzumu teži balansu. Kada smo u balansu naše telo je zdravo, naše misli i emocije su pozitivne a životni putevi otvoreni.
 
Vratimo se u našu prirodnu vibraciju i balans u snažnoj i podržavajućoj energiji Mohanđi centra mira kroz program uklanjanja blokada, otpuštanja trauma, uverenja i programa koja nas drže u neravnoteži.
 
Devi će dan započeti sa časom tradicionalne himalajske joge sa akcentom na drugoj čakri, zatim nastaviti sa Svesnim disanjem, tehnikom čišćenja na svim nivoima. Potom ćemo sa domaćinima učestvovati u redovnim aktivnostima centra i osvežiti se ručkom.
 
Nakon kratke pauze nastavljamo sa tehnikom Mohanđi Wellness hodanja a dan završavamo predivnom meditacijom Moć čistote i razmenom iskustava.
 
Prijave traju do 22.09. do 18h.
Kontakt: +381 69 18 78 651
 
Radujemo vam se!

Podelite ovu objavu

X