Prihvatanje bolnih situacija u životu za lični rast i viši smisao

Učesnici Satsanga su se osećali slobodno da podele svoja bolna iskustva, uz bezuslovnu podršku svih prisutnih.

U skladu sa našom duhovnom tradicijom, puno učimo iz prirode. „Drvo koje raste visoko ka nebu mora da ima duboko korenje.
Tako kada se podižemo u svesti, podižemo našu vibraciju, mi se atomatski po našoj prirodi granamo, prepoznajemo sebe u drugima i dajemo doprinos drugima, ali istovremeno korenje mora biti duboko, što simbolično znači da i mi moramo da zaronimo duboko, u svoju tamu. Bolne i izazovne situacije u životu su tu da nas nauče, tada najviše upoznajemo sebe“, rekla je Devi na početku Satsanga na temu „Usponi, padovi i viši smisao“ i podelila svoja iskustva i situacije iz života koje su bile bolne, ali iz kojih je najviše naučila o sebi. Lični rast koji se dešava kada prođemo kroz ove situacije utiče i na osećaj odgovornosti, pripadnosti i činjenja za druge i tada se prirodno svakog jutra zapitamo “Šta još mogu da učnim za svet danas?“.
 
Učesnici Satsanga su se osećali slobodno da podele svoja bolna iskustva, uz bezuslovnu podršku svih prisutnih. Usledio je lagani ručak, a zatim su svi učestvovali u redovnim aktivnostima nedeljom u Mohanđi centru mira, koje je predvodio domaćin Petar. 
 
Dan se završio tako što su svi doprineli izradi staze za Mohanđi wellness hodanje, koja je u obliku znaka beskonačnosti i koja će služiti duhovnom uzdizanju svih posetioca našeg Centra. 
 
Hvala svima na predivnom danu, radujemo se novim druženjima!

Podelite ovu objavu

X