“BUDI ONO ŠTO JESI” – Mohanđijev govor na Džon Kabot Univerzitetu u Rimu

Sa porukom “Budi ono što jesi” i jedinstvenim pogledom na život koji je Mohanđi podelio sa njima, studenti su duboko rezonovali.

Na poziv gospodina Franka Pavončela, direktora Džon Kabot Univerziteta, Mohanđi je 22. juna 2023. godine, održao govor na temu “Biti ono što jesi“ – zašto je ovo tema od velikog značaja za uspeh i ispunjen život?
 
Nakon kratke dobrodošlice Franka Pavončela, Devi Mohan, nekadašnja studentkinja ovog univerziteta, imala je čast da predstavi Mohanđi Fondaciju kao globalnu platformu i Mohanđija kroz nekoliko videa. Devi je govorila i o svojoj nedavno objavljenoj autobiografiji “Dom na putu duše jedne izbeglice “ u kojoj se pominje Džon Kabot Univerzitet. Jedan primerak knjige Devi Mohan je poklonila gospodinu Franku Pavončelu i biblioteci Univerziteta.
 
Posle kratkog uvoda, Mohanđi je održao govor koji su studenti i profesori veoma lepo primili. Studenti su uživali postavljajući pitanja i dobijajući od Mohanđija odgovore bogate uvidima. Sa porukom “Budi ono što jesi” i jedinstvenim pogledom na život koji je Mohanđi podelio sa njima na osnovu svog iskustva, studenti su duboko rezonovali.
 
Posle predavanja svi prisutni su uživali u posluženju i prijatnom obilasku Univerziteta koji je upriličio g. Pavončelo. Ovom prilikom posećena su neka skrivena mesta koja se gostima retko otkrivaju. Devi je bila naročito nostalgična jer je ovaj univerzitet odigrao veliku ulogu u njenom životu i osnažio je tokom za nju izuzetno izazovnog perioda. Bila je oduševljena prilikom da nakon 20 godina poseti univerzitet sa suprugom i ćerkom, ovoga puta da bi podelila priče o svom duhovnom putu.
 
Iskustvo posete Džon Kabot Univerzitetu bilo je fantastično. Zahvaljujemo se direktoru, g. Franku Pavončelu i svima koji su podržali ovaj uspešan događaj. Radujemo se budućoj saradnji, na korist svih nas.

Podelite ovu objavu

X