Obeležen Međunarodni dan joge na Kalemegdanu

Volonteri Mohanđi Fondacije koji praktikuju i vole jogu, pridružili su se ovom događaju koji je bio organizovan kod Spomenika Pobedniku.

Mohanđi Fondacija i Himalajska škola tradicionalne joge (HSTY) priključile su se u subotu, 17. juna obeležavanju Međunarodnog dana joge u organizaciji Ambasade Indije.

Volonteri Mohanđi Fondacije koji praktikuju i vole jogu, pridružili su se ovom događaju koji je bio organizovan na platou kod Spomenika Pobedniku.

Ovo je samo jedna u nizu radionica joge u kojima učestvuje Udruženje Mohanđi Srbija. U okviru projekta “The State Called Unity”, koji Udruženje Mohanđi Srbija realizuje u partnerstvu sa Mohanđi udruženjima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji, u segmentu pod nazivom United We Stand for Peace, tokom juna meseca, u gradovima širom Balkana, je organizovano obeležavanje Međunarodnog Dana joge.

Realizacijom radionica joge širom Balkana, Mohanđi Fondacija želi da u svojim lokalnim sredinama ukaže na važnost preuzimanja odgovornosti za obezbeđivanje prava na miran život.

Potražite raspored radionica joge u vašeg gradu, i pridružite nam se!

Podelite ovu objavu

X