Obeležavanje Međunarodnog dana joge

Ovo će biti prilika za sve učesnike koji se pridruže radionicama tradicionalne joge, da osete vrednosti drevenih učenja joge.

U okviru projekta “The State Called Unity”, koji Udruženje Mohanđi Srbija realizuje u partnerstvu sa Mohanđi udruženjima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji, u segmentu pod nazivom United We Stand for Peace, tokom juna meseca, u gradovima širom Balkana, biće organizovano obeležavanje Međunarodnog Dana joge.
 
Joga je danas postala isključivo telesna vežba, a njen celovit pristup, na koji želimo da ukažemo organizacijom radionica joge širom Balkana, jeste da joga služi za usklađivanje tela, uma i duha.
 
Ovo će biti prilika za sve učesnike koji se pridruže radionicama tradicionalne joge, da osete vrednosti drevenih učenja joge, koje pokazuju da redovnim praktikovanjem joge um postaje smireniji, što pozitivno utiče na fizičko i mentalno zdravlje pojedinca.
 
Realizacijom radionica joge širom Balkana, Mohanđi Fondacija želi da u svojim lokalnim sredinama ukaže na važnost preuzimanja odgovornosti za obezbeđivanje prava na miran život.
Mir u nama, mir spolja. Dobrodošli na radionicu joge u vašem gradu!

Podelite ovu objavu

X