Krija trening

U susret Krija intenziv ritritu na Bosanskim piramidama organizujemo dva krija treninga 21.5. i 18.6. od 9h do 15h putem zoom platforme.

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo najaviti dva krija treninga u susret Krija intenziv ritritu na Bosanskim piramidama koji će se održati od 5. do 9. jula ( više o ritritu i prijavi pogledajte ovde)

Termini treninga – 21.5. i 18.6. od 9h do 15h preko zoom platforme

Sta je Krija?
Kriya je napredna tehnika duhovne prakse, to je životni stil!
Praktikujući Kriju, prolazimo kroz život. Ako se svakodnevno praktikuje sa posvećenošću, verom i istrajnošću, Krija nas utemeljuje u našoj pravoj prirodi – tišini.

Kome je trening namenjen?
Mogućnost prisustvovanja treningu imaju oni:
          1. Koji su dobili pozitivan odgovor na poslatu aplikaciju za trening i inicijaciju ( biće i mailom obavešteni o detaljima u narednim danima i potrebna je dodatna prijava na krijabalkan@mohanji.org za Srbiju i Crnu Goru, za Hrvatsku I Sloveniju kriyacroatia@gmail.com, za Makedoniju kriyamakedonija@gmail.com, za Bosnu i Hercegovinu kriyabih@gmail.com).
          2. Osobe koje su inicirane u Kriju, a zele da se podsete i obnove znanje i tehniku u predivnoj energiji, potrebno je da se jave kriya koordinatorima u svom regionu. Za Srbiju I Crnu Goru krijabalkan@mohanji.org, za Hrvatsku i Sloveniju kriyacroatia@gmail.com, za Makedoniju kriyamakedonija@gmail.com, za Bosnu i
Hercegovinu kriyabih@gmail.com).

Ukoliko neko želi da praktikuje Kriju, a nije se do sada prijavio, moze da iskoristi ovu priliku , upozna se sa tehnikom i aplicira ovde do 17.05.2023. do 12h kako bi odgovor stigao pre početka treninga.

Svi koji su ispunili uslove za trening, biće kontaktirani mailom.
Za sva pitanja, mozete se obratiti na krijabalkan@mohanji.org za Srbiju I Crnu Goru, kriyacroatia@gmail.com za Hrvatsku I Sloveniju, kriyamakedonija@gmail.com za Makedoniju, kriyabih@gmail.com za Bosnu i Hercegovinu.

Podelite ovu objavu

X