Majstori su uvek sa nama

Autor: Tea Reić

Mislim da ovom iskustvu ne treba veliki uvod, niti osećam da treba preopširno pisati.
Stoga, evo jednog (meni) moćnog iskustva u “kratkom formatu”.

Danas sam se osećala izrazito loše. Osećala sam razne strahove, neke nepodnošljive emocije za koje nisam znala odakle dolaze i nisam mogla da se izborim sa burnim osećajima koji su me vukli nadole. Nisam sigurna, ali rekla bih da su te impresije iz prošlih života pomešane sa emocijama predaka.Trudila sam se da ostanem pozitivna i vedra, ali, kao u vrtlogu, nosili su me negativni osećaji.

Delovalo je da ću u tom vrtlogu ostati dosta dugo, kad mi se, neznano otkud, javila ideja da pustim Mahavatar Babađi mantru, koju, inače, ne slušam često. Možda sam je čula svega jednom ili dva puta do sada. I pomislila sam, u tom trenutku, taman da se pročisti i prostor od energija koje nisu dobre.

Počela sam da ,,kadim” po stanu mirišljavim štapićima da bi se prostor očistio, ali nešto pozitivno me je pozvalo da sednem ispred TV-a, sa koga su se širili zvuci mantre, i budem u meditaciji.

I tada je krenuo proces otpuštanja svih, gore navedenih, neizdrživih emocija.

Osetila sam izuzetno svetu, božansku i božanstvenu energiju svih majsora Tradicije kojoj pripada i Mohanđi. Svi su bili tu, dok sam prolazila kroz proces. Ali, ono što je možda bitnije, osetila sam da je guru uvek povezan sa onim ko je istinski povezan sa njim. I uvek je tu da pomogne.

Majstori su uvek sa nama. Uvek.

Posle procesa i završetka mantre, počela je reklama i energija kao da se pročistila, ali i promenila. Više nije bilo tolike topline u prostoru, ali je prostor bio daleko prijatniji nego pre mantre.

I tako mi se dan preokrenuo nabolje u roku od tih petnaestak minuta.

Zauvek zahvalna i ponizna pred guruima Tradicije. 

Svoja iskustva sa Mohanđijem možete poslati na iskustva@mohanji.org

Izjava o isključenju od odgovornosti:

Gledišta, mišljenja i stavovi iskazani od strane autora i onih koji pišu komentare na ovim blogovima pripadaju isključivo njima, i ne reflektuju nužno gledišta, mišljenja ili stavove Mohanđija, Mohanđi Fondacije, njenih članova, zaposlenih ili bilo kog pojedinca ili lica koji je u vezi sa Mohanđijem, Mohanđi Fondacijom ili bilo kojom Mohanđi organizacijom. Ne možemo stajati iza tačnosti, potpunosti, blagovremenosti, prikladnosti ili valjanosti bilo koje informacije koju je predstavio individualni autor ili komentator na našem blogu, i ne snosimo odgovornost za bilo kakve greške, propuste ili zakašnjenja ove informacije ili bilo kakve gubitke, povrede ili štete nastale njenom objavom ili upotrebom, prema autoru ili bilo kojoj drugoj strani.

Zadržavamo pravo da obrišemo, korigujemo ili na bilo koji način izmenimo tekstove ili komentare na blogu,ukoliko isti kontrolišemo, ako po svom ličnom saznanju, smatramo da su nejasni, uvredljivi, pogrdni, preteći, u sukobu sa zaštitnim propisanim pravilima, autorskim pravima ili drugim zakonima, ukoliko su izričito komercijalne prirode, ili na drugi način neprihvatljivi.

Podelite ovu objavu

X