Radionica Svesnog detoks disanja i uvodno predavanje programa Osnaži se

Pozivamo vas da se pridružite radionici Svesnog detoks disanja i uvodnom predavanju programa “Osnaži se”, u nedelju, 12. februara, 10-12h

Datum: nedelja, 12. februar 2023.
Vreme: 10-12h
Lokacija: Mohanđi centar Novi Sad, Desanke Maksimović 3, Novi Sad
Kotizacija za učešće u programu: 1500 dinara.
Prijave na: 064 92 92 997 ili acharyastasa@mohanji.org

Pozivamo vas da se pridružite radionici Svesnog detoks disanja i uvodnom predavanju programa Osnaži se, u nedelju, 12. februara u periodu od 10 do 12 časova, u Mohanđi centru Novi Sad, Desanke Maksimović 3, Novi Sad.

Svi mi, svesno ili nesvesno, tokom života nakupljamo brojne impresije i na dnevnom nivou upijamo razne negativne emocije poput, ljubomore, zavisti, besa, nesigurnost, tuge, krivice, kajanja. To skladištenje nepotrebnih stvari može dovesti do osećanja težine, prezasićenosti, odsustva volje, utiska da nam ništa ne ide od ruke, čak i fizičkih bolesti. Tehnika Svesnog detoks disanja prodire duboko u naš ćelijski sistem i izvlači sve nepotrebne impresije. Kada se oslobodimo, bliži smo svojoj suštini, ljubavi, i bolje povezani sa višim frekvencijama, te samim tim postajemo stabilniji i fleksibilniji i lakše se nosimo sa svim izazovima koje nam život donosi.

Tokom Svesnog detoks disanja imaćete priliku da se oslobodite vezujućih ograničenja na fizičkom, emocionalnom, mentalnom, i duhovnom nivou, kao i toksina, emocija i blokada, sve do ćelijskog nivoa.

“Svesno detoks disanje podiže vašu svest na ćelijski nivo. U telu postoji šest stotina triliona ćelija. Svaka ćelija ima moć da vas stvori. Skladištenje koje se odvija kontinuirano kroz utiske koje prikupljamo iz sveta postaje nakupljeno u celom našem sistemu. Kroz svesno detoks disanje čistimo površinski nivo ili izvlačimo nakupljeni uskladišteni materijal u nama.” – Mohanđi

Iskustva učesnika sa radionice Svesnog detoks disanja:

“Mnogo sam zahvalna Mohanđiju na ovoj tehnici! Ta jutarnja vežba je dala zaista dubinsko čišćenje i donela dodatnu energiju.” – Jasmina

“Prvi susret sa svesnim detoks disanjem. Za mene je bilo buđenje, promenila se cela moja perspektiva. Još sabiram utiskee i vraćam se u te momente, ali sve ukupno iskustvo je neverovatno i radujem se ponovnom susretu sa ovom tehnikom. U početku sve je teklo glatko bez ikakvih senzacija, do drugog fetus položaja gde sam se u momentu osećala sigurno i zaštićeno i tad su krenuli grčevi u šakama, i svakim narednim položajem su mi grčevi bili intenzivniji i kretali se prema laktovima sve do ramena pri čemu grčevi u šakama nisu prestajali. U poslednjem položaju mi se i vilica zgrčila, da bi se na kraju celo telo opustilo do osećaja preporoda. Iskustvo je neverovatno, čas sam samo posmatrala, kao da sam van tela, grčenje bez bola, čas sam ga snažno osećala. Na samom kraju sam se osećala ranjivo i maleno ali opet zaštićeno, imala sam potrebu da ostanem u tom osećaju ušuškana.“

Važna napomena: Ova tehnika se ne preporučuje osobama koje pate od epilepsije, vrtoglavice, teških srčanih tegoba, bruha i veoma visokog krvnog pritiska. Trudnice takođe ne treba da rade Svesno detoks disanje.

Uvodno predavanje programa Osnaži se

Nakon ove pročišćujuće tehnike učesnici programa će imati prilike da čuju na koji način im serijal radionica Osnaži se može pomoći da:

*spoznaju prave prioritete u životu,
*postanu gospodari svog uma i
*potpunom promenom u pristupu životu počnu da vode ispunjen, stabilan, zadovoljan život u svakoj situaciji.

Ukoliko ste zainteresovani, možete da se prijavite na telefon 064 92 92 997 ili acharyastasa@mohanji.org. Kotizacija za učešće u programu: 1500 dinara.

Prijavite se i obezbedite sebi mesto!

Podelite ovu objavu

X