Grupni Mai-Tri tretman sa Devi Mohan(putem Zoom-a)

Po prvi put nakon višemesečne letnje pauze, Devi Mohan će održati Grupni Mai-Tri tretman na srpskom jeziku.

Za one koji nam se pridružujete prvi put, Mai-Tri Metod je duboka metoda čišćenja i harmonizacije u kojoj se bolne impresije i blokade duboko utisnute u podsvesni um čiste, sve do našeg najsuptilnijeg kauzalnog tela. Upravo u tom, najtananijem sloju naše aure pohranjena su sama semena bolnih impresija i blokada, kako sadašnjih tako i budućih.
 

Mai-Tri tretman je dubok i intenzivan ali i bezbedan, jer se izvodi tako što se praktičari povezuju sa svešću Mohanđija i stoga su samo instrumenti jedne uzvišene, čiste energije.

Mai-Tri tretman može biti:

 • Individualan (uživo ili na daljinu)
 • Grupni (uživo ili preko interneta),
 • A postoji i kraća verzija Onlajn Mai-Tri tretmana koju izvode svi Mai-Tri praktičari.

Pored Devi, svega nekoliko iskusnijih praktičara izvodi  Grupni Mai-Tri treman jer se radi o izrazito dubokom i snažnom grupnom procesu koji ima drugačiju dinamiku nego individualni tretmani.

BENEFITI:
 •  Ne radi se o prenosu energije od dlanova praktičara do čakri klijenta, već o intenzivnom čišćenju i uzdizanju u vibraciju zahvalnosti, sve uz konstantno suptilno prisustvo Mohanđija zarad efektivnosti i zaštite.
 • Važno je istaći da se Mai-Tri tretmanom ne zadire u sudbinski aspekat karme, tj. da Mai-Tri praktičari u ovom procesu ne krše suptilne zakone karme. Oni deluju sa namerom da uklone blokade, stvarajući uslove za isceljenje na mentalnom, emotivnom, fizičkom i duhovnom nivou, ali  samo onoliko koliko je to karmički dozvoljeno.
 • Uspešnost tretmana energetskog čišćenja zavisi od prijemčivosti primaoca, kao i od njegove karmičke prošlosti, no efekti se osećaju odmah, kao i u periodu od 2-3 dana nakon tretmana. Često dolazi do potrebe za plakanjem i poželjno je ne potiskivati suze. Ovo se događa kada se određene bolne impresije iz prošlosti oslobađaju iz podsvesti i pri tom procesu isplivaju na površinu svesnog uma, ili kao izraz duboke zahvalnosti i ganuća. Odmah nakon tretmana osoba se oseća duboko opušteno i blaženo opijeno od tople energije prepune ljubavi.
RASPORED PROGRAMA (CET):

18.30 – 18.45 : uvodno objašnjenje i priprema

18.45 – 20.00 : Grupni Mai-Tri Metod

20.00 – 20.30h : iskustva, pitanja i odgovori

ENERGETSKA RAZMENA:
 • Cena Grupnog Mai-Tri tretmana je 35 eura.
 • Za sve one koji su trenutno u izazovnoj finansijskoj situaciji (nezaposleni, studenti, penzioneri, itd.) postoji opcija plaćanja duplo manjeg iznosa od17 eura.
 • U skladu sa svojom savešću, poštujući zakone energetske razmene, na vama je da izaberete jedan od ova dva iznosa.
Standardno pravilo Mai-Tri Metoda je da se 50% od prihoda odvaja u dobrotvorne svrhe (konkretno, za donaciju hrane gladnima) i to je pravilo koje svi Mai-Tri praktičari poštuju. 
PROCES PRIJAVE :

Da biste se pridružili programu PUTEM ZOOM-a, potrebno je:

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite sredstva na PayPal i više vam odgovara uplata na račun u Srbiji, uputstva za uplatu na dinarski račun možete dobiti na  devi@mohanji.org

NAPOMENE:
 • Prijave se zatvaraju 24.09. u 16h (subota)
 • Molimo vas da nam pošaljite email kojim POTVRĐUJETE vašu uplatu kako biste i zvanično bili registrovani i NA VREME DOBILI  vaš Zoom link.
 • Obavezno proverite vaš Spam/Junk folder kako biste bili sigurni da niste propustili važan email
Svi su dobrodošli!

Podelite ovu objavu

X