Osnaži se 4.0

Naučite da se nosite sa svakom životnom situacijom bez emocija, koristeći intelekt i napredujte na putu oslobođenja.

Pridružite se 7-dnevnoj onlajn interaktivnoj radionici sa Mohanđijem!

Živite oslobođeno i svesno!


Svesnost je put do svesti:

Kada postanete pročišćeni sa savršenom svesnošću o sebi i predanošću vrhovnoj svesti, ISTINA vam se otkriva kroz doslednu povezanost. Stvarnost sija. Sve što treba je da obratite pažnju na Boga u sebi sa punom svesnošću.

Usudite se da iskusite život:

Doživite život onako kako vam dolazi. Ne opirite mu se. Verujte u svoja iskustva, a ne u tuđe reči. Zavisite samo od svojih iskustava, iako to možda nije apsolutna istina.

Pronađite sebe, istražite, poboljšajte se. Poznavajući sebe, spoznajete univerzum. Doživite univerzum doživljavajući sebe.

Oslobođenje je stil života, nije duhovna praksa. To je stanje.


Zašto je ova interaktivna onlajn radionica tako moćna?

Seriju radionica Osnaži se je osmislio Mohanđi i on ih lično vodi, kako bi omogućio ljudima da ostvare svoj pravi potencijal – tj. da probude potencijal Majstora u sebi. Dok je prva radionica bila posvećena „Upoznavanju sebe“, sledeće radionice su fokusirane na „Budi ono što jesi“ i dostizanje svog punog potencijala.

Ključni aspekti ove radionice:

  • Duboki sadržaj predstavljen u jednostavnom i praktičnom formatu – Mohanđijeve smernice su veoma duboke i transformišuće, ali ipak predstavljene vrlo jednostavno, razumljivo i na lako primenljiv način.
  • Rezultati vidljivi tokom samog programa – radionice uživo tokom 7 uzastopnih dana.
  • Delotvornost od samog početka – svakodnevne tehnike i prakse koje pomažu u introspekciji i kontemplaciji.
  • Fokus na transformaciji – su osmišljene da potpuno izmene vaš pristup životu. Naučićete kako da promenite svoja razmišljanja, svoja uverenja, svoje navike i prioritete kako biste imali srećniji i ispunjeniji život.
  • Odgovornost kao deo grupne podrške – pridružićete se snažnoj zajednici drugih učesnika na ovom putovanju; razmena iskustava i međusobna podrška dodatno obogaćuju ovo zajedničko putovanje.
  • Direktno, lično jedan na jedan sa Mohanđijem – svaka osoba ima mogućnost za postavljanje direktnih pitanja Mohanđiju tokom radionice.

Osim navedenog, Mohanđijevo vođstvo i energija deluju na naš podsvesni um kako bi se uhvatili u koštac sa svim strahovima, sumnjama i blokadama koje naš logički (svesni) um jednostavno ne može da dosegne. Ovo daje izvanredne rezultate što se vidi iz iskustava učesnika.

Duhovnost znači pronalaženje istine u sebi koja donosi ovladavanje umnom materijom.

Kotizacija za program:

Minimalna donacija je 95 evra. Svaki veći doprinos je od velikog značaja, jer se usmerava ka dobrotvornim aktivnostima Mohanđi fondacije. Prihod će ići ka podizanju i razvoju duhovnih centara, gde će svi koji žele moći dosledno da rade duhovnu praksu i idu ka buđenju potencijala Majstora u sebi. Drugim rečima, prostori u kojima ljudi mogu da žive i praktikuju učenja iz ovog programa. Sve aktivnosti Mohanđi fondacije su orijentisane na pomoć ljudima da dođu do svog punog potencijala.

Raspored programa:

Uživo 7 dana program sa Mohanđijem preko ZOOM-a na engleskom jeziku sa prevodom na balkanske jezike, održavaće se od 8. do 14 maja 2022.

Radnim danima sat i po, vikendom (subota i nedelja) dva sata od 14h po našem, centralno evropskom, vremenu.

Iskustva

“Dopala mi se Mohanđijeva neverovatna mudrost, jasnoća, oštrina i praktičnost. Odličan, odličan program.”
Mirela, Srbija

“Dobila sam precizne i duboke smernice da sledim sebe, da vidim koliko je važno živeti svestan i ispunjen život. Snažno se slažem sa Mohanđijevim učenjima, jer nas kroz celi proces vodi striktno, precizno, a opet, s ljubavlju. Izuzetno sam blagoslovljena što sam na ovom putu, hvala ti beskrajno, Mohanđi.“
Suzana, Makedonija

“Dat mi je čvrsti smer (ispunjen osnaživanjem, vodstvom i ljubavlju) i napredovanje u potrazi koja se čini da je bezvremena.“
Himali, SAD

“Sviđa mi se što nam je data vrlo jednostavna tehniku da svesno pravimo pauze koje nam pomažu da se nosimo sa promenama ili anksioznošću u svakodnevnom životu. Ona polako donosi pomak od nesvjesnosti do svesnosti.“
Nirupma, Indija

“Radionica mi je donela više jasnoće o tome kako dalje u svom svakodnevnom životu. Veoma sam srećna što mogu biti deo ovog programa.“
Jana, Nemačka

“Stekla sam više unutrašnjeg mira, bolje razumevanje drugih i sebe. Naučila sam da budem to što jesam, da je sve u nama i da više treba da se fokusiram na to da živim u sadašnjem trenutku. Naučila sam kako da počnem da se nosim sa strahovima i kontrolišem ljutnju. Znam da je preda mnom još dug put. Bilo je jako inspirativno i puno pozitivne energije koju ne znam opisati rečima.”
Simona, Slovenija

“Dobila sam veću stabilnosti i rast, otpuštanje problema iz prošlosti bez tuge i bola, svesnija sam svoje snage i dobrote (bez pretencioznosti). Jednostavno, jako mi se dopao program!”
Olga, Španija

“Program je došao u pravom trenutku mog razvoja, to je bilo upravo ono što mi je trebalo da napredujem na svom putu ka pronalaženju svog pravog Ja. Konačno osećam da sam na pravom putu. U dobu od 67 godina, nakon celoživotnih pokušaja, konačno sam pronašao ono što mi je bilo potrebno. Izuzetno sam srećan što mi je Mohanđi dao priliku da dotaknem svoj najveći potencijal u ovom životu. Veoma sam zahvalan.“
Søren, Danska

“Radionica mi je donela više stabilnosti, jasnoće i odlučnosti.“
Jasmina, Srbija

Podelite ovu objavu

X