Grupni Mai-Tri sa Devi UŽIVO u Novom Sadu i putem Zoom-a

13. marta 2022. imamo priliku da u okviru grupne energije iskusimo pun intenzitet blagoslova koji nam Mohanđi daje preko Mai-Tri metoda!

Dragi prijatelji,

Dobro došli na Grupni Mai-Tri sa Devi Mohan, u nedelju, 13.03.2022, UŽIVO u Mohanđi centaru Novi Sad, Desanke Maksimović 3, ili, uživo putem ZOOM-a.

Mai-Tri metod je duboka metoda čišćenja i harmonizacije u kojoj se bolne impresije i blokade duboko utisnute u podsvesni um čiste, sve do našeg najsuptilnijeg kauzalnog tela. Upravo u tom, najtananijem sloju naše aure pohranjena su sama semena bolnih impresija i blokada, kako sadašnjih tako i budućih.

Mai-Tri tretman je dubok i intenzivan ali i bezbedan, jer se izvodi tako što se praktičari povezuju sa svešću Mohanđija i stoga su samo instrumenti jedne uzvišene, čiste energije.

RASPORED PROGRAMA:

16.00 – 16.15 – uvodno objašnjenje i priprema

16.15 – 17.30 – Grupni Mai-Tri metod

17.30 – 18.00 – iskustva, pitanja i odgovori

ENERGETSKA RAZMENA:

  • Cena Grupnog Mai-Tri tretmana je 35 eura.
  • Za sve one koji su trenutno u izazovnoj finansijskoj situaciji (nezaposleni, studenti, penzioneri, itd.) postoji opcija plaćanja duplo manjeg iznosa od  17 eura. 

U skladu sa svojom savešću, poštujući zakone energetske razmene, na vama je da izaberete jedan od ova dva iznosa.

Standardno pravilo Mai-Tri metoda je da se

50% od prihoda odvaja u dobrotvorne svrhe (za donaciju hrane gladnima) i to je pravilo koje svi Mai-Tri praktičari poštuju. 

PROCES PRIJAVE:

Ako želite da lično prisustvujete Grupnom Mai-Tri tretmanu koji će Devi Mohan voditi u Mohanđi centru u Novom Sadu, potrebno je da dođete 20 minuta ranije.

Plaćanje se u tom slučaju vrši na licu mesta, a sve dodatne informacije o dešavanju u Novom Sadu možete dobiti od koordinatorke centra Aleksandre Stojanović ( +381.62.448.682)

Da biste se pridružili programu preko Zoom-a, potrebno je:

Ukoliko niste u mogućnosti da uplatite sredstva na PayPal i više vam odgovara uplata na račun u Srbiji, uputstva za uplatu na dinarski račun možete dobiti na  devi@mohanji.org

NAPOMENE:

  • Prijave se zatvaraju 13.3. u 14h (nedelja)
  • Molimo vas da nam pošaljite imejl kojim potvrđujete vašu uplatu kako biste i zvanično bili registrovani i na vreme dobili vaš Zoom link.
  • Obavezno proverite vaš Spam/Junk folder kako biste bili sigurni da niste propustili važan imejl.

Podelite ovu objavu

X