Živimo istinu i čistotu

U subotu, 9. oktobra, u Mohanđi centru Novi Sad, u periodu od 8 do 12 časova, održaće se ačarja program sa Aleksandrom

“Čistota misli, reči i dela oslobađa čoveka od svega. Čistota je moć. Čistota je istina. Istina je čista. Celim Univerzumom se razležu istina i čistota. Kada živimo istinu, dešava se čistota. Kada živimo životom čistote tako što je dosledno ispoljavamo putem svake misli, reči i radnje, uzdižemo se u prisutnost najviše svesti. U carstvu čistote ne postoje prepreke. U čistoti je najveća snaga.”
~Mohanji~

U subotu, 9. oktobra, u Mohanđi centru Novi Sad, od 8 do 12 časova, održaće se program pod nazivom Živimo istinu i čistotu, za sve ljubitelje drevnih tehnika unutrašnje transformacije, koji će voditi Mohanđi ačarja, Aleksandra Stojanović. 

Program obuhvata Himalajsku tradicionalnu jogu, Svesno detoks disanje, kao i meditaciju Moć čistote. Zbog energetske razmene, preporučena donacija za ovaj program je 2.500 din.

Oni koji osete unutrašnji impuls da se pridruže, mogu da se prijave na telefon 062448682.
Broj mesta je ograničen.

Himalajska tradicionalna joga

Predstavlja samo izvorno učenje uobličeno od strane velikog jogija Patanđalija. Osnove učenja su jednostavnost i življenje u potpuno prirodnom stanju u kojem su telo, um i duša u harmoniji i u miru. Takvo stanje održava čoveka na nivou optimalnog zdravlja i smirenosti, van svake vrste teskobe, ljutnje i stresa.

Meditacija Moć čistote

Meditacija nije aktivnost. To je stanje svedočenja, tišine uma i čistog bivanja. “Moć čistote” rasterećuje na različitim nivoima. Štiti od potresa i udara svakodnevnog postojanja. Moć čistote blista, osnažuje i oslobađa. Donosi zahvalnost postojanju. Dovodi rasejani um u stanje bez misli. Gasi želju za pitanjima. Donosi zadovoljstvo i stabilnost. Daje svrhu i ispunjava život verom i nadom. Povezuje nas sa najvišom svešću.

Ukoliko želite da održite čistotu koju ste dostigli tokom meditacije, budite svesni svake svoje misli, reči i dela. Sve što unosite u sebe treba da bude čisto, a čisto je ono što je nesebično i dobronamerno.

Podelite ovu objavu

X