Mohanđi centar u Novom Sadu ponovo otvara svoja vrata

U nedelju, 1. avgusta 2021, ponovo je svečano otvoren Mohanđi centar u Novom Sadu, u ulici Desanke Maksimović 3

Mnogima od nas ovo mesto je već donelo mnogo radosti i unutrašnju promenu, kroz povremena okupljanja tokom kojih smo zajedno radili jogu, meditirali, održavali programe i radionice. U svom daljem putu razvoja, od 1. avgusta 2021. Mohanđi centar je ponovo zvanično otvorio svoja vrata za sve one koji žele da unesu pozitivnu promenu u svom životu.

Mohanđi centar je mesto na kojem će tokom cele godine biti redovno održavane aktivnosti – kao što je jutarnja rutina od 5h do 7h ujutru (lagane joga vežbe, vežbe disanja, kratka meditacija). Pored jutarnje rutine, koja je besplatna i otvorena za sve posetioce, održavaće se i časovi Himalajske tradicionalne joge, vođene meditacije i procesi, kao i druge tehnike koje nam je podario Mohanđi, kao što su: Svesno hodanje, Svesno plesanje, svesno ispevavanje mantri i drugo. Ove aktivnosti su takođe otvorene za sve uz odgovarajuću preporučenu donaciju ili kotizaciju.

Ono što je poseban blagoslov i dar jeste energetska snaga ovog mesta, u kom će svakodnevno biti održavana čistota i svetost prostora, što će omogućiti da sve aktivnosti koje se ovde praktikuju imaju mnogo veći efekat i snagu transformacije.

Mohanđi je uveličao ovaj događaj svojim fizičkim prisustvom i tom prilikom rekao da kako bismo bili uspešni i dostigli svoj cilj, moramo da imamo čvrsto uverenje, disciplinu i jasnoću svrhe. Kada imamo jasnoću svrhe, naše aktivnosti postaju strast, a ne obaveza. Mohanđijeva misija je probuditi u ljudima nenasilje i harmoniju prema svim živim bićima. Da bismo to postigli, potrebno je da imamo lidere u svetu, a ne sledbenike. Lideri su oni koji vode svojim primerom i inspirišu druge da postanu lideri.

Ovo mesto nije samo mesto gde će se održavati aktivnosti, već mesto koje će mnogim ljudima iz Novog Sada i gostima iz drugih mesta, doneti duboku unutrašnju transformaciju.

U turbulentnim vremenima, kada ništa nije stabilno i sigurno, radićemo na unutrašnjoj stabilnosti i okrenuti se ka životu ispunjenom svrhom i pozitivnošću. Ne možemo da promenimo ceo svet, ali zasigurno možemo da menjamo sebe i radimo na sebi, što menja i vibraciju naše okoline.

Živeti život i biti primer drugima, najjača je poruka svetu!

Željno vas očekujemo u Mohanđi centru u Novom Sadu!

Adresa:
Desanke Maksimović 3, Adice, Novi Sad

Koordinator:
Aleksandra Stojanović
Kontakt: 062/448682

Podelite ovu objavu

X